Altezza do Sonaty

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Poszukuje tylnych lamp do mojej Sonaty. Na necie widziałem tylko dwie foty z czego jedna to były samoróbki a do drugich nie było zadnego odnośnika. Za wszelkie informacje, linki ceny bede bardzo wdzięczny.

hehe ja poszukuje do lantry z 99 roku ale juz dlugo szukam i nic ale jak znajde do sonaty to dam Ci znac
pozdrawiam

Ja zastanwiam sie również nad przerobieniem tyłu i zainstalowaniem Lexus Looków od Clio B ale to zamiast ok 1000 za gotowe lampy do SOnaty wyniesie conajmnije 3 razy tyle

no,dobrze kombinujesz ale to faktycznie wyjdzie duzo wiecej!nie oszukujmy sie u nas nic fajnego nie znajdziemy za to w USA...oni to lubia japonczykowi i hultaja tez,czasem jak chce sie dobic to wchodze sobie na ebay.com i patrze co maja nowego do lantry...a maja naprawde duzo fajnych rzeczy,ostanio napalilem sie na tarcze indiglo ktore kosztuja 100zeta!!!!a u nas?jak by byly to pewnie krzykneli by z 300 minimum

No z tym że jeżeli chodzi o Hyundaia to najwiecej rzeczy jest do Tiburona czyli naszego Coupe a do reszty modeli to bieda albo tylko do swirzych rocznikow dostac cos pomizej 1998 to po prostu cud.

ja wierzę w cuda i dalej poszukuję lexus-looków w Europie do mojej furki w USA są to i po tej stronie wielkiej wody muszą gdzieś być

A ja cos czuje speedmaster ze szybciej bede mial lexusa . W calym tym pogietym necie widzialem tylko 2 (dwie) foty mojego rocznika Sonaty z lexusami. Tylko usiasc i sie zaczac bujac jak w chorobie sierocej no