| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
urg (M) nie ma jeno frotka ostała | 2010-03-30 13:51:03 .. tak co czas jakiś sledzę wątki typu - że to gówno, że psuje się, że znów mi cos padło, że syf, a że w innych to to, a tamto, a cmok cmok. panowie ipanie ( sa jeszcze jakieś? chyba transukryci ). narzekacie jak typowi p przez małe pe. ile lat mają te samochody? dwa? trzy? wszystkie sie psują. częściej, rzadziej ale zawsze. jak kupiliscie sztrucla niebitego od stuletniego dziada z wehrmachtu, który tylko pierdział w srodku i wypychał go na podjazd, żeby puknąć swoją frau na tylnej kanapie, to co się dziwicie? włożyliscie 10 koła papierów żeby turlać się? wątpię. jak przeczytam te bańki jak z nk, ojej gaśnie mi mamo nie mam siły co teraz daj cycka, omega to złom to wypierdzę wszystkich na literę n. kupcie sobie rr z szoferem i cysterną i przestańcie pieprzyć. rozumiem posty - zesrało się, co robić? ale ciagłe jęczenie jaki to szajs powoduje wymioty. jak sie nie psuje to nie omega. zycząc wesołego mordowania zająców czy innych jajkobaranów........ |
fatboy82 LOB WETERAN A 3.0 24V R6 Warszawa | 2010-03-30 15:07:26 urg kochamy nasze Bestie, ale jak to w zyciu bywa, trzeba czasem ponarzekac na baby Jednak nie zmienia to faktu ze je kochamy i dlatego je ciagle mamy, pomimo ze nie sa juz mlode
Ja tylko narzekam jak jade na stacje i widze ceny paliw dostosowane do polskich zarobkow... Kurde w Austrii placilismy mniej za litr... 1,12 euro. |
homer171 LOB SYMPATYK Esesman Wrocław | 2010-03-30 22:13:00
Toyoty to juz od dawna sie psuja tylko sie o tym nie mowi. A ceny czesci sa duzo wyzsze niz do Opli. |
urg (M) nie ma jeno frotka ostała | 2010-03-30 23:16:50
fatboy, we frotce siedzi rozrusznik 3.2 ... 16/100 to mam spalanie z górki z wiatrem i na tempomacie 80 za miastem, więc ... nie narzekaj była opcja na co innego z silnikiem v8 ale wybiłem to z glowy
|
urg (M) nie ma jeno frotka ostała | 2010-03-30 23:17:32 teraz emfałszostka stała sie ekonomicznym pojazdem |
edek78 LOB SYMPATYK Opel Omega B Wałbrzych/Świebodzice | 2010-03-31 01:23:41
I dobrze że nie mówi. Każde auto się psuje, a jeszcze wiecej wrzawy wokół toyoty i zasile szeregi bezrobotnych
Ja tam nie narzekam. Już 3 omega i nie mam czego się czepiać. |
Solltys LOB MEMBER v40 przeddzidzie | 2010-03-31 12:07:19
A te Astry to że do kogo znaczy było bo ja już się przerobiłem na 1.4 82KM - w serduchu coś dołem wylazło..korba czy inny szajs. A że łamagi się sypią? Ano sypią jak każde inne. Serce trza mieć do grata i gruby portfel i będzie kanapowóz służył. ps. Master nic się nie zmienił (no chyba że mu broda posiwiała) jak zwykle do pieca baniak benzyny na rozgrzewkę |
dARTi LOB WETERAN czarna mamba Radomsko | 2010-03-31 13:30:09 z soboty na niedziele wlokłem z Gdańska dużego szerokiego z hemikiem 5.7 325 koni na pokładzie - wyszedł średnio 13,6 Pb / 100 przy prędkościach 120 - 160 - w sumie znosnie
Urg jeszcze pare dziur i te twoją wioske zamkną - już się skusili na ograniczenie do 30 - chyba wiem czemu się zabrałeś za offroad teren do przepraw masz w całym mieście |
urg (M) nie ma jeno frotka ostała | 2010-03-31 14:16:00 pfff ale 5.7 ma MDS no chyba ze w późniejszych wersjach
hahaha, 30, zeby ograniczyc pozwy o odszkodowania i żeby łapankę na jadących 50 robić
kroplą goryczy była zima i dwumiesieczny postój w garażu. i nastokrotne zakładanie wyrwanego zderzaka. teraz mam to w dupie |
7gsi LOB MEMBER wieś | 2010-03-31 14:28:36
prawie się zwijam z zazdrości
...a omega to dobry niedrogi dupowóz i tyle. Ani to limuzyna ani oszczędna ani bezawaryjna - za to całkiem przyjemnie się śmiga, dlatego mam już 4 sztukę [ wiadomość edytowana przez: 7gsi dnia 2010-03-31 14:31:31 ] |
dARTi LOB WETERAN czarna mamba Radomsko | 2010-04-01 10:18:02
prawda bo w miescie pije ile zdąży - ze stacji benzynowej trzeba wracać do domu najkrótszą drogą bo jest szansa, że braknie
|