Antyradar opinie doświadczenia

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy ktoś cos kiedyś ??
wiem że nie wolno , nie chce CB .

Czy ktoś sprawdzał czy działa ?? jak wcześnie wykrywa fale / lasery itp ?? ile jest czasu na reakcje ? czy to prawda że w naszych cudownych stacjonarnych fotoradarach są emitery fal ?(zamiast aparatów , których oczywiście tam nie ma )

pamiętam że na TVN TURBO testowali takie gadżety i najlepiej wypadła roleta przedniej rejestracji sterowana pilotem

ja mam takie ustrosjtwo ponoc jakies firmowe
niby fajne ale w miescie jest tyle roznego rodzaju podobnych fal ze to gowno brzeczy caly czas niemal
glupi market czy stacja benzynowa tez rozsiewa podobne fale do tych z radarow

wolniej jeździc

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

prawda jest taka, że w naszym kraju są dozwolone jedynie urządzenia, które informują o radarze - a te są zawsze z dupy bo piszczą nawet na fotokomórkę w drzwiach sklepu.
Tych prawdziwych czyli takich, które zakłócają pracę radaru nie wolno stosować.
No trzeba jednak wolniej jeździć...

o ja pierdole wolniej ?? jak u nas na dk 70 km/h jest normą to da się wolniej??
się nie pytam czy wolno , tylko czy i jak działa

chyba się skończy na cb jednak...

są takie urządzenia, które działają na zasadzie pilota do bramy - montuje się je za przedniego grilla i SĄ SKUTECZNE w pytę - znam kogoś kto tegu używa - ale teoretycznie nie wolno stosować. Ten ktoś kupił to urządzenie na wyspach...

PS: ile masz zapłacić za zdjęcie???

[ wiadomość edytowana przez: Furiosus dnia 2009-07-22 08:44:04 ]

kasa to nic przy tych usranych punktach nie chcę skończyć jak Carv z powtórnym egzaminem i chyba stwierdze że jestem do siebie nie podobny na zdjęciu (w sumie trzecim w ciągu 5 lat), ale trzeba się jakoś na przyszłośc asekurować ... jak się robi ponad 50 tysięcy kilosów rocznie ...

policji jak by coraz więcej , w tym roku już 3 razy mnie złapali (teraz zdjęcie 8pkt i 400 zł , poprzednie dwa na suszarke i jakoś wtedy poszło ale na tanie cb już bym uzbierał ) ale tak się normalnie nie da ...

przy 50tys rocznie nie masz cb? nie mam wiecej pytan.

tylko CB Blady.

Cytat:
2009-07-22 09:20:08, Krzyh00 pisze:
przy 50tys rocznie nie masz cb? nie mam wiecej pytan.

Ja przy 50 tys rocznie nie mam CB. Znaczy mam ale nie wożę ze sobą nigdy. Co ja przedstawiciel handlowy? Jeździć to trzeba umić a i CB i antyradary nie bedą potrzebne.

Cytat:
2009-07-22 10:49:19, Kuner pisze:
Ja przy 50 tys rocznie nie mam CB. Znaczy mam ale nie wożę ze sobą nigdy. Co ja przedstawiciel handlowy? Jeździć to trzeba umić a i CB i antyradary nie bedą potrzebne.

Mialem napisac podobnie, tyle ze ja tylko 30 tys... Polskie drogi sa tak zatloczone ze zwykle jak mijam patrol to juz kogos maja. A fotki nigdy nie mialem.

Ja nie wiem jak to zrobiłem ale kiedys miałem taką pracę że w trzy miechy przkreciłem 20 tysiecy (głownie z Łodzi na Śląsk) i nawet kontroli drogowej nie miałem! A nie miałem CB ani antyradarów.
Po prostu trzeba mieć refleks i uważać. Jak dajesz ognia na pałe to płacisz mandaty i łapiesz punkty. Trudno takie życie w Polsce. Ja jakoś przez 12 lat zapłaciłem 2 mandaty i nie jeżdże jak pipa, ale też nie przeginam.

Zdrowy rozsądek i noga z gazu (czasami ) Cie uchroni lepiej przed mandatem niż coś innego.

ojjj ale tu nie chodzi tylko o to, żeby przez CB unikać mandatów, ale też informacje o korkach, wypadkach, zatłoczeniu drogi, gdzie co zjesc rozsadnie etc etc. a przy okazji zawsze sie dowiesz o policji.

Cytat:
2009-07-22 11:58:28, goorek pisze:
ojjj ale tu nie chodzi tylko o to, żeby przez CB unikać mandatów, ale też informacje o korkach, wypadkach, zatłoczeniu drogi, gdzie co zjesc rozsadnie etc etc. a przy okazji zawsze sie dowiesz o policji.

dokladnie. a juz w ogole o czym mowa jak cb jest tansze od jednego mandatu.

jest jeszcze takie cuś http://yanosik.org/, ale pewno cb i tak lepsze jeśli chodzi o informacje nt. tajniaków.

Na fotoradary najlepiej założyć okulary . Czapka z daszkiem do tego to już hard wersja. Wtedy dużo łatwiej rozpoznać, że to Żenia jechał (proponuję go osiedlić na Ukrainie np. ) i w zasadzie koniec. Jak będzie upierdliwy aniołek to przyjmuje się w imieniu kolegi gotówkowy i punktów przynajmniej nie ma. Z resztą każdą sytuację trzeba wyczuć...
Na mobilne fotoradary raczej nie ma bata bo od namierzenia nie ma zbytnio czasu na reakcję . Ewentualnie podgięta blacha pod zderzak ale to tylko w starociach kantopodobnych wykonalne

druga opcja znalezc sobie robote za biurkiem

w sumiw cb to podstawa

niestety teraz jest coraz wiecej misiakow na drogach
i jeszcze te ich nowe ubranka w których ich nie widać jak stoja w cieniu

ja już 2 razy wciągu roku miałem 21pkt jakiś pech bo jeździłem spokojnie a jak zapierdalałem to przez 5 lat miałem 0pkt

teraz muszę się męczyć do listopada z 17pkt potem kasuje się 5 i idę na kurs zbijający 6pkt

w tvn turbo fajny testowali na suszarce i laserze pokazywał sie error

tylko ta cena ponad 3kafle

[ wiadomość edytowana przez: jozekrj dnia 2009-07-24 08:20:50 ]

Blady kup se cb_trolla