Weber 45DCOE fiat 126p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam nastepujące pytanko. Czy taki gażnik jak w temacie da sie założyć do maluszka, w którym jest sterowanie podciśnieniem czyli ogólnie w tych nowszych?? Szukałem na forum ale nieznalazłem nic konkretnego na ten temat.

Cytat:
2009-09-14 23:31:12, WuErCe pisze:
Mam nastepujące pytanko. Czy taki gażnik jak w temacie da sie założyć do maluszka, w którym jest sterowanie podciśnieniem czyli ogólnie w tych nowszych?? Szukałem na forum ale nieznalazłem nic konkretnego na ten temat.

eh. Musisz sie jasniej wysławiac. Sterowanie podcisnieniem czego? Zaplonu? tak da sie to zastosowac.

Chodzi mi o sterowanie zapłonem. Tą podstawke pod gaźnik z dwoma przewodami. Jeszcze jedno pytanko jak rozwiazana jest kwestia sterowania zopłonu na takim gaźniku. Przerabia sie istniejącą podstawke czy rozwiazuje sie to w inny sposób?

a do jakiego silnika wogole chcesz ten gaznik zastosowac?

Do 650-tki maluchowskiej tylko tej nowszej ze sterowaniem podciśnieniem zapłonu.

no domyslam sie ze nie do czołgu, ale jakie mody...bo skoro sie szarpiesz na 45ke to domyslam sie ze cos bardzo mocnego i wysokoobrotowego, chyba ze zamierzasz zwezki 25ki dorabiac

45 faktycznie za duzy... a co do podcisnienia to pomysl, mysle ze wymyslisz