| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
widynek F&F Sympatyk 700k Kraków | 2003-08-05 15:49:54 wypowiedzcie się, co sądzicie na ten temat??
wiem, że całkowity off topic, ale chciałbym znać wasze zdanie skłoniły mnie do tego wyniki sondażu przeprowadzonego przez WP trochę o dziejach marihuany na przestrzenii ostatnich lat podsumowanie sondażu na wp wiem, że ten pierwszy txt nie jest do końca obiektywny, ale to taki temat, że trudno być w 100% obiektywnym. na wszelki wypadek powiem tylko, że kiedyś oglądałem serię programów na discovery channel o marihuanie i ten artykuł można uznać w sumie za streszczenie tych programów.... /a discovery to nie stacja propaganadowa/. ja osobiście jestem ZA, choć już dość długo nie paliłem /kiedyś po prostu stwiedziłem, że wolę pić/ |
kipra F&F Wolny Słuchacz :) Duzy Fiat rzeszow | 2003-08-05 15:53:25 ja jestem przeciwnikiem (tylko0 legalizacji) bo polacy sa tacy ze jak sie im na cos pozwoli to beda przedobrzac (patrz alkoholizm na swiecie i w polsce tam gdzie wolno go pic) ogoolnie jestem za palenieniem (loodzie z twarda psychika a nie mietkie dziewczynki ) ale legalizacja sux (mozna by tylko te kary i ponizanie przez spolecznestwo wytruc ... ah ... doozo by moowic |
Abdull F&F Sympatyk 126p Bielsko - Biała | 2003-08-05 16:00:09 THC RZĄDZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dobrze że nie mną Ja jestem całkowicie przeciw!!!!!! Co innego kolejne obniżenie cen wódki!!!!!!! A odnośnie marych to paliłem z 6 razy ( ostatnio rok temu), ale ludzi ez mego bloku palą po dwie, trzy butle codzienie i jak widze ich dzióry w mózgu wielkośći 5zł to mi się aż żal robi Ale jarajcie, jarajcie |
DamianS F&F Sympatyk Mercedes 230E Wola | 2003-08-05 16:08:55 marichułana a co to? czy to zwiększa moc ;P |
kipra F&F Wolny Słuchacz :) Duzy Fiat rzeszow | 2003-08-05 16:16:51 hm.... ide zapalic ....ale nie bujcie sie niekomu krzywdy nie zrobie ... niechcialo by mi sie ... |
kipra F&F Wolny Słuchacz :) Duzy Fiat rzeszow | 2003-08-05 16:20:48 w sumie gdyby zalegalizowali to byla by na tyle dooza konkurencja ze bylby sam naczystszy sort a nie to co teraz jest tunningowanie ziola jakimi lsd , amfa , i chuj wiec co jeszcze do tego pchaja ale nie ma wyboru .... moze dlatego loodziom te chemole jebia glowe |
widynek F&F Sympatyk 700k Kraków | 2003-08-05 16:28:42 ja też znam wielu (wielu,wielu) ludzi palących codziennie... co więcej, u większości z nich można zaobserwować coś w stylu uzależnienia, ale nie tyle fizycznego /jak w przypadku alku - drgawki itp/, co psychicznego... oni po prostu dużą część swojego wolnego czasu spędzają na myśleniu, skąd i za co spalić ale przebywanie z alkoholikami też nie jest moim ulubionym zajęciem, a mimo to opić się można legalnie, a upalić nie.. jaki w tym sens?? aha, co do uzależnienia, to ja sam palę papierosy od kilku lat i jestem w 100% pewien, że dużo trudniej je rzucić od trawy (choć trawy nie paliłem aż tyle, ale obserwuję po znajomych)... a ta cała szkodliwość jest -nie oszukujmy się- wyolbrzymiana przez śmieszne babskie gazety itp / ja sam moją mamę kilka miesięcy uświadamiałem po tym, jak się naczytała Naj, tiny itp/ |
kipra F&F Wolny Słuchacz :) Duzy Fiat rzeszow | 2003-08-05 16:30:14
jak dla mnie wystarczy tyle by nie czytac dalej (malo wiarygodne jest jak ktos moowi o czyms na czym sie nie zna nie chce nikogo urazic ale to tak jak bym ja byl przeciw gaznikom webbera choc nigdy ich nie uzwyalem ale.. (tlumaczyl bym to ze jebia silnik){prosze sie nie czepaci tego ostatniego stwierdzenia to jest przyklad} |
DamianS F&F Sympatyk Mercedes 230E Wola | 2003-08-05 16:33:05 ja kiedyśpaliłem i jestem przeciwny.... |
widynek F&F Sympatyk 700k Kraków | 2003-08-05 16:33:18 do postu kipry:
to prawda, w Kraku coraz trudniej kupić "czyste" palenie, z reguły jest tylko jakaś chemia, a to już nie ten sam narkotyk!! znam wiele osób /nie wyłączając siebie/, które preferują właśnie "produkty nie modyfikowane genetycznie" |
kipra F&F Wolny Słuchacz :) Duzy Fiat rzeszow | 2003-08-05 16:37:04 najlepszy jest czyscioch bez zmianek bez lamp najlepiej na nalenczowiance |
kipra F&F Wolny Słuchacz :) Duzy Fiat rzeszow | 2003-08-05 16:40:39 oki jeszcze raz jak koniec pracy wracam do domu powiem jeszcze tyle kazcie komus kto codzien wypija kawe rano (wiekszosc rodzicow) zeby jedego dnai rano jej nei wypil ....kurwica go wezmie i nie bedzie mogl pracowac bedzie zaspany i wogule rozdrazniony ..... kawa nie powinna byc zalegalizowana : uzaleznia wyplukuje magnez z organizmu ...:0 sami widzicie jak ktos chce sie doczepic to sie doczepi ... tylko po co .... zartuje sobie loobie zaplic rozluznia mnie to trzeba tylko wiedziec co i jak wszytko jest dla loodzi bawmy sie z umiarem a bedzie dobrze pozdrawiam was klubowicze |
![]() GoLaF125 Fiat 126p FL '91 Gliwice | 2003-08-05 16:40:58 he he widać nie tylko paliwo jest chrzczone |
widynek F&F Sympatyk 700k Kraków | 2003-08-05 16:41:31 miałem przyjemność być w Holandii, gdzie od wielu lat można palić legalnie i wbrew pozorm tamtejsze ulic wyglądają dużo porządniej niż u nas... nie ma na nich pijaków, nie ma ćpunów /jak zobaczyłem dworzec pkp w Katowicach, to byłem po prostu w szoku - tylu ćpunów/. w coffeeshopach też full kulturka, pełna organizacja itp. oczywiście są też na pewno jakieś slumsy czy coś w tym stylu, ale trochę zwiedziłem i nie natchnąłem się na żaden przypadek "ćpuna" (w prawdziwym tego słowa znaczenu) |
Madcar F&F Sympatyk BMW e30 330i `84 / 1 ... Toruń | 2003-08-05 16:41:50 na moje mozna zalegalizowac...jak ktos chce zapalic se to i tak se zapali...ja nie pale... |
lukaszc (S) Furious Moderator ![]() 5x126 Cracovia | 2003-08-05 16:49:54 sorki ale nie chcem mi sie czytac każdego posta z osobna więc tylko tak je przeglądnąłem
moje zdanie na ten temat jest takie że powinni zalegalizować marihuane bo jeśli tego nie zrobia to mafia dalej bedzie tukła na tym szmalec a palic i tak będą dalej wszyscy którzy tego chca bo nie oszukujmy sie ale dostęp do narkotyków w polsce jest bardzo łatwy |
CZUCZU (S) Kia CEED KTSW MEMBER | 2003-08-05 16:50:02 EEEEEEE jestem za !!!
Nie bede musial kupowac grama za 25 a za 12 - 15 !!!!!!! I bedzie mozna to robic legalnie !!!!!! Czasami raz na tydzien czy też czesciej ps. jak ktoś chetny to bede z pipą wodną ( takie cos co maja araby ) u maciora za 2 tygodnie w lublinie to sie mozna zgadac Ps. blachary tez maja byc |