[S] Komplet kół na ALU + reflektory przód + zderzak tył :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,

Odgrzewam stare tematy - zbierając wszystko w całość ...

Robiłem porządki w garażu i przypomniałem sobie o istnieniu kompletu kół na felgach aluminiowych 15" z mojego Espero oraz o starych reflektorach (które kiedyś zdemontowałem, zakładając nowe i o tylnym zderzaku).

Wrzuciłem rzeczy na Allegro - a nóż widelec się to komuś przyda

Strona aukcyjna z felgami ...

Strona aukcyjna z reflektorami ...

W sprawie ewentualnych szczegółów (ponad to co zostało napisane na Allegro) - proszę o maila

[ wiadomość edytowana przez: Mihty dnia 2009-08-18 21:46:39 ]

Reflektorki dzisiaj popoludniu poszły - jakiś miły starszy pan przyjechal i je ode mnie kupil. W sumie poszły za grosze, ale co tam - jemu się moze przydadzą, a u mnie tylko leżały

Został jeszcze tylny zderzak i alumy

Witaj, masz jeszcze ten zderzak?

Cytat:
2009-08-31 19:58:56, Patorka pisze:
Witaj, masz jeszcze ten zderzak?

Witam - mam
Po więcej informacji proszę na maila

Kilka fotek

DUNLOP

CONTINENTAL

ile za te Alumy

Cytat:
2009-09-19 15:26:22, markon pisze:
ile za te Alumy

450

Będzie taniej

Kończy sie sezon letni, wiec zainteresowanie letnimi oponkami spada. Nie mam za bardzo gdzie trzymac tych kół - poza tym po sprzedazy Esperaka raczej mi sie do niczego nie przydadzą ...
Dlatego podobnie jak przy reflektorach które poszły taniej niz planowałem - jestem zdania, że jesli ktos bedzie mial z nich uzytek, to wolę je puscic taniej i niech komuś służą, niż gdybym miał je trzymać na sniegu w ogrodku

Tak wiec jesli jest ktos nimi zainteresowany - to informuje wszech i wobec, ze z ceną możemy spokojnie cos ponegocjować