Tuning Accenta I

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jestem posiadaczem Accenta 1999 5D z silniiem 1.5

usilnie poszukuję adrersów stron, sklepow z akcesoriami do tuningu
niestety w polskim necie jest to koszmar nic nie moge znalezc
chcialbym kupic np przednie i tylnie reflektory wstylu lexus look, lusterka boczne progi kierunkowsaky itp

Moze Wy znacie jakies adresy sklepy itp a moze sami cos przerobiliscie we wlasnym accencie - pochwalcie sie
z gory dziekuje Wam
szerokiej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja mam ten sam problem tylko ze lantra z 99r, nic do niej nie moge znalesc!!!tragedia..

Tu jest problem. Ja sie rozgladalem po stronach o tuningu za jakimis modyfikacjami do accenta (bo takowym jezdze) i kicha. O tych lampacha ala lexus to mozesz zapomniec chyba ze se z Niemiec sprowadzisz o ile oni takie cos maja. Progi to jeszcze sa do zdobycia w dobrym tuningowym sklepie.
Z innej beczki to widzialem przerobionego fioletowego accencika jak jechal przez Gdansk i niektore elementy mial fajne
Polecam cierpliwosc lub wlasne majsterowanie.
psychokazik

ps
Kurde nomusze sie kiedys tu zarejestrowac

Tuning Hyundaia w Polsce to tragedia. Nie mozna nic kupic, no moze tylko spojler na klape ewentualnie lotke nan tylna szybe. Progo od innego autka mozna dopasowac, ja mam od Peugota.
Lampy tylne to marzenie nie wspominajac o innych akcesoriach, ale nie łamcie sie i tuningujcie swoje autka

Witam.
W Polsce będzie z tym ciężko.
Ale od czego pracowitość i pomyśłowość.
Silnik 2.0 od coupe - 140 km to jest coś i jest możliwe. Znalazłem takiego u krzyżaków.
Kierownica - naba omp jest do kupienia
nakładki progów m3
ozdoby progów chromowane -do zrobienia u gościa od żelastwa
radio, głosniki 17 + dystanse bez problemów.
tylna półka - każdy głosnik
lusterka m3 uniwersalne chromowane - PIĘKNE!
i duuuuuużo duuuuużo innych możliwości.
Do roboty panowie
Andrzej z Rzeszowa hy accent 1,5 (juz niedługo 1,5!)
bor@tlen.pl

Jak o mnie chodzi to skontaktowałem się z HOT - i wszystko da się zrobić! Inna kwestia to kasa. Ale myslę, że wrzesień powitam kompleksowo stuningowanym Accentem I. Jak Będzie gotów to się pochwalę Teraz niestety jest jeszcze za słabo zrobiony: dyfuzory, progi, wlot na masce, spojler klapy - to jeszcze nie wszystko...

co za duzo to niezdrowo.. no ale poczekamy zobaczymy..

Wiem, i dlatego nie będę więcej dokładał, lecz zmieniał

a chyba ze tak.

A na japońskich stronach szukałeś? hihi

No, wreszcie dogadalem się z rzemieślnikiem, co do spojlerów. I tak będą robione od podstaw, więc będę miał własne matrycę (może sam zacznę produkować ospojlerowanie do Accenta I 3D ). Na razie zastanawiam się czy wykorzystać wzorce ospojlerowania dla hyundaia - takie jak np. Talon, czy też adaptować coś z innego pojazdu. A i jeszcze cena: z matrycami to około 2500-3000 zł (zderzak przód i tył, progi, poszerzenia nadkoli)

kosmiczne ceny jak dla mnie

ja za zrobienie dokładki wygładzenie i malowanie zderzaka przedniego do Ponego płacę 600 pln (i tak to jest oferta specjalna) więc 3000 pln za komplet to nie drogo wg. mnie

jejku ja za 3000 to generalke zrobiłem wraz z wymianą głowicy

Cena jest taka wysoka, ponieważ płacę także za matrycę. Jak już będą gotowe, to wyprodukowanie wszystkich elementów z tworzywa, będzie kosztowało około 1000 zł, więc sądzę, iż nie będzie to za wiele jak za komplet spojlerów. Zresztą jak już będą gotowe, to postaram się zarzucić fotki - do założenia spojlerów do auta upłynie pewno jeszcze ze 4 m-ce (sama produkcja spojlerów to około 1 m-ca)

Sorki, zapomniałem dodać, iż to cena bez lakieru

i wszystko jasne

taaaaaaaa

wczoraj do 23 mątowali mi zderzaczek ale warto było czekać

chce zdjecia