FOTKI Espero Bogdana !!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

No i to mi się podoba. Brakuje może trochę spojlera... chociaż niekoniecznie, no i ten siatex ciut pogięty, albo mi się wydaje. Aha - zapomniałbym - bardzo mnie razi ta tablica rejestracyjna od Jelcza no i podkładka pod tablicę z napisem Elektronarzędzia.

A nie mówiłem, że Bogdana auto wygląda SUPER

KLASA tylko ta siata siakas taka nijaka ale to tylko moje zdanie ogolenie bardzo mi sie podoba

Też mi się podoba zajebiście.
Tylko ja założyłbym jeszcze płetwę na bagażnik.
Piękne kierunki i felgi.

WOWWWWW

extra wózek - BRAWO Bogdan - tylko siateczka mi się nie podoba, ale całość BOMBOWA.

Bogdan nie wiedziałem ,że Daewoo produkowało takie piękne fele.
Za ile i gdzie mozna dostać takie felaski??????

fele to nie jest produkt du na pewno....fajowe kierunki od czego to??? ogolnie prezetuje sie bardzo dostojnie

świetne felgi , świetny kolorek, świetne kieruneczki choć może ciut przy duże ......niezbyt ładny siatex, tablica przednia....i taki mały szczegól zdradzający że dupa była walona - źle naklejone napisy

ale ogólnie autko cool

No dla mnie BOMBA. Kieruneczki to chyba od Alfy (kumpel w 156 ma takie a nie podejrzewam go o zapęd do tuningu) ale siatex to by przydzło się trochę przyciemnić, z tym kolorkiem za bardzo kontrastuje

Ogolne wrazenie bardzo FAJNE

super felgi, super kierunki. auto prezentuje sie conajmniej... smakowicie . moim zdaniem dobrze ze nie masz lotki na bagazu... samochodzik bardzo gustowny.

inna sprawa to ten zle moim zdaniem dobrany siateks... ale to kwestia gustu.

JESTEM NA TAK (zawsze chcialem to powiedziec )

Ładne autko, gratulacje. Rozumiem, że kierunki boczne to produkt IN.PRO do Alfiatki 156 (??)
Właśnie jedyne co bym zmienił to siatex, a tablicę to już inna rozmowa.
Generalnie udane autko (faktycznie ładne felgi, zdraź czy to nie jakieś Allesio??).
Ogólnie fajne

No to i ja dożucę swoje 3 grosze bo fotki wżuciłem a nic się na temat furki nie wypowiedziałem:

1. Chyba pierwszy raz przyznam rację Piotrkowi Nowakowskiemu co do przedniej tablicy rejestracyjnej

2. Siatex o którym mowa powyżej też moim zdaniem nie pasuje bo zbytnio kontrastuje z lakierem - moim zdaniem takie cuś pasuje tylko do srebrnego Espero - w granatowym lepiej "leży" oryginał

3. Felgi wyglądają mi na 15-stki..... tak czy nie? Jak na felgi tej firmy to całkiem przyjemny wygląd....

4. Bardzo ładna naklejka klubowa - ładniejsza niż jej pierwowzór

5. Coś bym z końcówką wydechu zrobił - ta jakaś taka niewyględna

6. Zdecydowanie trzeba obniżyć przód !!!

...ale po za tym Esperaczek robiony z gustem, zajebisty lakierek
(z WIELKĄ chęcią przemalował bym swoje Espero na ten kolor )
no i SUPERANCKIE kieruneczki

DZIĘKUJĘ WAM PANOWIE!!..Tobie Łukasz sczególnie za wstawienie fotek
Co do siateksa- to miał być czarny!!...ale ponieważ lakiernicy jako gratis malowali mi zderzaki, klamki i dali full new listwy boczne nie miałem serca się wykłócać o kolor przodu...chociaż miałem mocno mieszane uczucia jak to zobaczyłem ale...powoli się przyzyczajam ...Dupcia nie była walnięta!!-całe auto było porysowane w krzyże gwożdziorem!!!-po nocnym spotkanku z wyznawcami satana /np....religię można sobie tu dopisać/...ale byłem w szoku jak mi koledzy na spociku dziś powiedzieli,że odwrotnie naklejone napisy
Autko jest naprawdę dobrze "zrobione"...lakier prezentuje się o 100pkt lepiej niż jak pamiętam go nowy w salonie, a poza tym...jest o 3 tony ciemniejszy....i jest to "perła". Pozdrowionka!!

napisy masz naklejone odwrotnie i dodatkowo troche za bardzo w rogu glapy, powinny być ciutek wyżej i bardziej na środku

co jeszcze siatka pasuje, ale o większych oczkach, wtedy nie razi tak kolorem, i lepiej chować ją w zderzak

tak czy siak gratuluje ładnej esperynki

Jeszcze się trochę potłumaczę:
Tablica przednia to tak z przekory -naprawdę!!...byłem /jestem/ rozpoznawalny natychmiast i z daleka...he he he, a poza tym jest nieprzepisowa!!-nie wolno mieć kwadrata z przodu ...i nawet mię się podobało.Zbiliście mnie trochę z tropu bo jak jeden mąż odnieślicie się krytycznie do niej....hmmm przemyślę bo i tak jest już wymęczona więc cas by było zmienić na nówkę.
Siatex...no cóż teraz się cieszę bo znowu mam coś w autku co intryguje ....oczka są duże!...wrażenie na fotkach jest inne...nie wim ..jak mnie zdrażni to ją pomaluję na czarny lub granat...ale póki co się cieszę z total innego wyglądu dzioba
Felusie??...tu mnie macie! Nie mam pojęcia co to!!..stan mój opon model Hankook był krytyczny więc już wcześniej rzuciłem temat mistrzom od kołów i wulkanizacji...zatelefonili,że są ciekawe, nowe 15-ki /tak Łukasz masz rację / bo facet od razu zmienia na niskie profile cali 16 ale w czym zmienia??-nie wiem do dziś!!
Speed masz rację!..to IN Pro /ja dobrze pamiętam opakowanie?/ do Alfetki 156
Trochę mi się dostało /wdzięczny jestem za szczerość! / ale ogólnie jestem przez Was bardzo podbudowany!!

Ja też zaaplikuję dawkę wazeliny . Samochód prezentuje się miodzio (oprócz siatki). Wygląda chyba jeszcze lepiej niż po wyjeździe z salonu. Brawo.

Cytat:
2003-08-18 21:44:07, bogdan1 pisze:
Dupcia nie była walnięta!!-całe auto było porysowane w krzyże gwożdziorem!!!-po nocnym spotkanku z wyznawcami satana

Mógłbyś uchylić rąbka tajemnicy jeśli chodzi o malowanie? Chodzi mi o cenę, czy malowałeś piecowo, caluśki czy tylko z zewnątrz, itp. Pytam bo też miałem przygodę z wielbicielami gwoździ i chcielibyśmy z ojcem coś z tym fantem zrobić.

A oponki w jakim rozmiarze? Pasują bez problemu?

Czy już pisałem, że autko wygląda super?

Muszę powiedzieć, że twój esperaczek wygląda bardzo przystojnie.
uwagi to chyba tylko takie jak wszyscy czyli siateź ale za to kierunki są fajowe zastanawiam się skąd są wzięte ale już wiem że z alfy jeszcze raz powiemż e to jest bardzo przystojny samochód.

Tak odnośnie kierunków, to zwróccie uwagę na kierunki jakie ma furmanka fiata, czyli Fiat Albea.

na zdjeciach auto wyglada super, a na zywo prezentuje sie jeszcze lepiej. widzialem w poniedzialek wieczorem na Muchowcu.