Tor w MIKOŁAJKACH

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kto byłby chętny za drobne ( koszty smieszne) , polatać do oporu po torze w Mikołajkach, w pełnej asyście Straży P i pogotowia, z pomiarem czasu itp.
Chętni się proszę wpisywać.
Termin do ustalenia : dwa pierwsze weekendy Września

A co tam, pochulać po superOSie WRC ciekawa rzecz, nawet jeśli trzeba kawałek przejechać i kupę Pb98 skotłować. Kowal00 chętny.

A można wiedzieć ile taka przyjemność kosztuje?

albo jakieś namiary do osoby z którą można na tym obiekcie imprezy organizować

co to znaczy smieszne?

Ja byłbym chetny i pewnie znalazlo by sie jeszcze kilka zainteresowanych osob z 3miasta. Podaj jakies szczegoly ilu chetnych max, jaka cena itd.

Tak swoja droga...super sprawa

Mam znajomego mówi, że 50tyś na kabinę do lakierowania to śmieszne pesos, trza brać...

jeśli koszty sensowne to ja chętny. warunek - drugi weekend września.

Witam jestem tu nowy ale bardzo jestem zainteresowyny tym tematem. Biote udzial w cyklu BMW-Challenge i chcialbym zlapac kontakt w sprawie toru w mikolajkach bo mamy nieustalone miejsce na polowe pażdiernika

Do poniedziałku potrzebuję liczbę osób, które sa zainteresowane.
Od tego zależą koszta.
Śmieszne tzn 100-200 zł - od samochodu.
Jutro mamy spotkanie i wszystko będzie wiadomo.

A do oporu tzn ile ? Bo jak bedzie sporo ludzi to se nie polatasz do oporu [nawet jak jadą 2 samochody równlolegle] a płacić tyle kasy to [bo niiektórzy muszą dojechać P]...

[ wiadomość edytowana przez: lakimakromedia dnia 2009-08-29 01:14:11 ]

Proszę się wpisywać, koszt około 100-150 max zł.

Cytat:
2009-08-29 01:12:52, lakimakromedia pisze:
A do oporu tzn ile ? Bo jak bedzie sporo ludzi to se nie polatasz do oporu [nawet jak jadą 2 samochody równlolegle] a płacić tyle kasy to [bo niiektórzy muszą dojechać P]... [ wiadomość edytowana przez: lakimakromedia dnia 2009-08-29 01:14:11 ]

W Tychach np. płacisz 90-120zł a tylko 3 razy po torze jedziesz - więc cena za Mikołajki faktycznie śmieszna. Gdybym miał trochę bliżej z chęcią bym tam zawitał...

PODAJĘ TELEFON DO OSOBY BEZPOŚREDNIO DECYZYJNEJ, do której należy dzwonić i zgłaszać chęć uczestnictwa:
RAFAŁ --- tel 503-548-900
Powołać się na Gregora

Pomiar czsu ma być zapewniony, liczba przejazdów jest nie ograniczona, poza limitem czasowym, czyli tor wynajęty np na 8 godzin, to 8 godzin hulamy

Przyznam ze jechałem po tym torze na fotelu pilota tylko 2 okrążenia ale jest naprawdę niezły nawet pod słabsze RWD

19 września to termin wynajęcia toru.
Chętni i zainteresowani proszę dzwonić , czym szybciej tym lepiej , chętnych dużo

Proponuję się pospieszyć z rezrwacją

[ wiadomość edytowana przez: gregor125 dnia 2009-09-03 13:20:44 ]

Widzę, że się spotkamy w owym terminie;] Gdańska ekipa PZM'owców tez trenować będzie po Kormoranie a przed Lausitz Rallye;] No i oczywiście do tego dobre imprezki;]

POZDRAWIAM....

Zapowiada się naprawdę ciekawie
Chłopcy w BM-kach, ekipa z Gdańska.......
Zobaczymy kto jeszcze.......

kto jeszcze chętny???????????????