POSZUKUJE TARCZY ZEGARÓW - BIAŁE

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
MAM PROSBE JEŻELI KTOS MA TARCZE ZEGAROW W KOLORZE BIAŁYM DO SPRZEDANIA CZY PRZESŁANA MAILEM TO JETSEM ZAINTEROWANY. JAK BY CO TO MAIL: martyl1@poczta.onet.pl

Podejrzewam, że jeśli ktoś tu miałby dobry scan, lub jeszcze lepiej gotowy wzór, to 95% członków klubu nie dało by mu żyć

A gdyby zalozenie ich byloby takie proste, to 99% firm tuningowych sprzedawalo by takie tarcze...

A wtedy wyrózniającym sie byłby ten kto białych zegarów by nie zamontował

Oto jedna z wypowiedzi w temacie "Moje niebieskie zegary"

Cytat:
2003-07-25 15:04:18, Dominik_Olechnowicz pisze:
ja chcem taki kolorek pod moimi bialymi zegarami

To może w końcu Dominik coś zaśpiewa o swoich białych zegarach ?

przecez ja tego wcale nie ukrywalem...mam biale zegary juz z dobre pol roku...skany maja Lasombra i pycel...i ktos jeszcze chyba...wystarczy rozebrac nakleic i juz..tylko trzeba ladnie naciac co by nie bylo widac miejsca sklejenia...szukalem skanow ale chyba przy ostatnim formacie wyszly..wiec jak ktos ma to niech mi odesle..thnx

ja tez chcialbym miec cos takiego moj adres to pszczou@interia.pl bede wdzieczny jak mi wyslecie

Cytat:
2003-08-26 19:24:18, Maciej75 pisze:
A wtedy wyrózniającym sie byłby ten kto białych zegarów by nie zamontował

Dokładnie tak - ja chcę seledynowe w zielone kropki + wskazówki w kolorku purpury a podświetlenie na (hmm?) pomarańczowy z brązową poświatą
/swoją drogą, nic głupszego nie udało mi się wymyśleć, ale czego człowiek nie zrobi, żeby się wyróżniać/

haha no widac ze kolega nowy na forum i nie czytal starych watkow o bialych tarczach) inna rzecz..juz to kiedys mowilem (sprawa gustu) ale moim zdaniem biale zegary do espero to nieporozumienie..a juz tym bardziej robione "na kolanie"..mi sie podoba inny motyw..chromowane pierscienie zegarow ostatnio dosc modne i calkiem milo wygladaja..kiedys jakas firma na allegro miala oferte..za 100pln wykonaja na zamowienie do kazdego samochodu..ale nie mam namiarow niestety jest i minu przyjrzalem sie naszym zegarom i tarcze sa strasznie blisko siebie wiec to bylby nie lada eksperyment ale pomysl jak dla mni miodzio