[s] nowy walek rozrzadu 304 szlifowany azotowany 126p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie nowka od halka po azotowaniu cena 200zl dla klubowiczow

up mam tez 290

up nowa partia roznych walkow

a 555 ?? kałuży masz?

nie mam bo 555 jzu nie jest trendy mam 6-110-6 kaluzy 295 304 i 305 od halka

[ wiadomość edytowana przez: Parnel dnia 2009-07-27 22:15:19 ]

A 656 już nie masz ???? ( w sumie 6 110 6 bardziej marketingowo brzmi)

nie jest trendy czy pan kaluza ich poki co nie robi? bo to akurat duza roznica a swoja droga kazdy swoje chwali :]

Parnel - będziesz miał może w najbliższym czasie jakieś wałeczki ? Potrzebuję coś w rodzaju 385 - jak kiedyś gadałem z pavlusem to poinformował mnie, że z ich oznaczeń to będzie 290 bodaj wałek.

wszytskie walki jakie mialem a mialem ich troche poszly od kopa na allegro , zajolem sie teraz przelozeniami ,bo walkow juz nie mam gdzie azotowac ,poniewaz kontakt sie urwal ,ale zadzwon do rewaru maja napewno 290 azotowana przezemnie .

Czyli najlepiej skontaktować się telefonicznie z pavlusem i spytać się o wałek 290 tak ? Orientujesz się możesz jaki będzie koszt walka bezpośrednio od pavlusa w takim bądź razie ? Kiedyś z nim rozmawiałem, ale musiałbym podsyłać swój wałek do przerobienia i nie było możliwości azotowania go - musiałbym wtedy szukać na własną rękę, a zależy mi na czasie co by nie mówić ;]

nie zalatwaij nic przez Pavlusa ,tylko zadzwon do rewaru bezposrednio i powiedz ze chcesz 290jeszcze 3tyg temu mieli chyba 2 nie musisz nic odsylac walki sa juz azotowane cena 200zl plus wysylka chyba

Ten numer jest aktualny czy się zmienił ?

aktualny od 25lat