Inzynier Mazik

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam koledzy,

Potrzbuję namiary na inzyniera Mazika tego od gaźników, pomóżcie dajcie kontakt

wyszukiwarka.
niestety inż. Mazika znajdziesz na ktoryms z śląskich cmentarzy z tego co pamietam...

tak przy okazji - gaźniki ś.p Mazika były na prawdę takie super?

Tak, robil mi komplet fabrycznie nowych IDF 44 i mial kupe roboty z nimi ale efekty byly.

Ja robilem 32IBA20.Naprawde warto było.Po montazu nawet wolnych nie regulowalem.

Z ciekawostek pan Pachoń był jego sąsiadem.

Mi robił gaznik do renault 5 alpine turbo. Auta nigdy na oczy nie widzial. Wolne nigdy nie byly ponizej 1000. Troche posiedzialem, poopowiadalem. Tydzien pozniej zalozylem do auta z adnotacja nic nie regulowac. Obroty książkowe 750. Silnik zaczal rowniej pracowac. Szkoda ze juz go nie ma wsrod nas.

o kurcze szkoda gościa, a zostawił komuś po sobie jakąś wiedzę, czy ktoś wie jak zrobić aby wszytsko chodziło tak jak trzeba, chodzi mi o gazer do malca

robił także gaźniki do 126p Rallycrossowych rurki szczelinowe i takie tam bajery

Prawdziwy człowiek legenda, Ś.P. Mnie też robił gaźnik do 126p, po założeniu nie wymagał regulacji, bardzo dobrze silnik na nim pracował.

Z tego co kojaze to Wolf robil takie gazniki, ponoc Mazik uczyl go ale nie wiem czy jeszcze sie tym zajmuje.