KSIĄŻKA ESPERO_WYJAŚNIENIE I PRZEPROSINY !!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
SERDECZNIE PRZEPRASZAM WSZYSTKICH KOLEGÓW !!!....
A na swoje usprawiedliwienie....:
Wyobraźcie sobie, że wstajecie sobie lightowo rano z łóżeczka, jest piękna pogoda, słoneczko się śmieje...Wy też....i nagle YEB!!!...bez powodu prawie tracicie wzrok!!...
Stańcie w mojej sytuacji i wybaczcie proszę czasowy przepał z książkami!!...Nie miał kto mi pomóż, bo kobietka była do wczoraj na łonie wiejskiej natury
Ze mną już OK! A poczta już wiezie do Was zaległe przesyłeczki....powysyłane wszystko oprócz Katowic bo tu knigi czekają od piątku na ludzików miejscowych...jak koledzy nie odbiorą to w środę rozwiozę „na adresy”.
Pozdrowionka!!

Co tam ksiazki
Wracaj do zdrowia

Pozdr
Jadzwin

Potwierdzam Jadźwin - "grunt to zdrowie" powiedziała blondyna do blondny jedząc ziemię
Także spokojnie Bogdan nie pali się, knigę odbiorę osobiście jak tylko znajdę chwilkę.

GG

zdrowie naszego dobroczyńcy Bogdana.

Bogdan dobrze ,że jest już OK. Powiedz co się stało z oczami?????

Łocy mię siem po prostu OSTRO przemęczyły ....no i....wywaliło bezpiecznik!!! ....Ludzieeee jakiego miałem pietra!!!!!! ...no bo to zawsze cholera wi z tym naszem zdrófkiem...bedzie lepi, a może ni?
Mnie się udało ....Wam się dostało ...ale mam nadzieję,że nic się nie stało
Zaległości nadrabiam, książki pojechały w Polskę....i mam nadzieję, że się przepał nie powtórzy

Ze zdrowiem nie ma zartow....

Cieszymy sie ze jestes z nami...

Cytat:
2003-08-27 00:30:44, KeyJey pisze:
Ze zdrowiem nie ma zartow....

Cieszymy sie ze jestes z nami...

Dokładnie