[K] elektryczną pompę paliwa pod gaźnik/gaźniki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
najchetniej taką jak była w lancii volumex, ale inna też sie nada

Byle nie od wtryskowca.

kontakt -PW

Na alledrogo pewnie nadal jest "chinski pierburg" - mam taka od odpalenia motoru i zyje do dzis, jest troche glosna i wymaga powrotu ze zwezeniem jak w gaznikach z powrotem. Pavlus widzial i dorabial dysze-zwezke. Cena ok 120 za nowa.

Poza tym Kania mowil kiedys o ktoryms japoncu (nissan 200SX??) ze mial el.przeponowa i uzywki sa do zdobycia, wiem ze Civic stary byl tez na podwojnych mikuni i corolla GT wiec szukaj moze uzywek do japoncow...

yapkowy a jak zaciągnie Tobie powietrze albo wyjedziesz paliwo do końca to ona sama zaciąga paliwo czy jej pomagasz?

moge zaproponowac to:

za 250 pln

0,48 bara, 128 litrow na godzine

na allegro są pompy za 120 zł do gazników tylko ze 0,24 bara co daje jakies 80 l/h , ale kumpel mówił że są fajne zewnetrzne z mitsubihi ale nie powiem co dokładnie on ma taka w scigaczu na 4 gaznikach i mówi że wystarcza w zupełności.

Cytat:
2008-10-15 00:30:10, rosck pisze:
yapkowy a jak zaciągnie Tobie powietrze albo wyjedziesz paliwo do końca to ona sama zaciąga paliwo czy jej pomagasz?

Raz z Kania musielismy jej pomoc ale wiele razy zaciagnela spokojnie ze zbiornika. A jak ja przeloze z komory silnika w poblize zbiornika paliwa to bedzie jeszcze lepiej.

Teraz mi sie przypomnialo ze to nie byl nissan tylko mitsu jak pisze Barti.

ja mam taką z allegro i żyje już pół roku w ogórku. zasila dwulitrówkę na dwóch gaźnikach

Cytat:
2008-10-15 09:17:26, Barti125pGRT pisze:
na allegro są pompy za 120 zł do gazników tylko ze 0,24 bara co daje jakies 80 l/h , ale kumpel mówił że są fajne zewnetrzne z mitsubihi ale nie powiem co dokładnie on ma taka w scigaczu na 4 gaznikach i mówi że wystarcza w zupełności.

jakiego ma sciga?? w wiekszosci na gaznikach pompa jest(jezeli jest) tylko do zalania gaznikow przy odpalaniu potem jest odlaczana a bena leci grawitacyjnie...

ja mialem ta co yapko czyli chinskiego pierburga bodajze B012 na 149pln z allegro i nie dawala rady, zalozylem Faceta, roznica znaczaca, nigdy przy upalaniu nawet mnie nie zawiodla, z USA mozna tanio sciagnac

jakie wymiary ma ten facet ?

ja mam na sprzedaż pompe z allegro,którą kupiłem właśnie za 120zł,pompa jest całkowicie sprawna,mogę sprzedać za 60pln-ów
Przejeździłem na niej max.10 km ponieważ nie dawała rady przy moim silniku...