NAKLEJKI KLUBOWE!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Prawodopodobnie w tym tygodniu będą już naklejki klubowe. Będzie samo logo (lewe lub prawe)jak również adres www. Jeśli jesteście zainteresowani to podajcie czy chcecie samo logo, czy logo + www, czy samo www, w jakim rozmiarze i w jakim kolorze . Naklejki bedą wycinane. Nie wiem jeszcze ile będą kosztowały ale bedzie to kwestia paru złotych Proszę o szybką odpowiedź

Konrad McRae

No no no ale te masze bolidy będą wyobklejane Ja wexmę samo logo, tzn na prawą i lewą stronę, bo kurde nie mam już miejsca żeby coś nakleić

Ja teź samo logo , bez www.

chciałem jeszcze dodać że naklejki są oczywiście dostępne tylko dla klubowiczów

No proste .Heee Jak by niebyło

Super!
Ja pisze się na samo logo
Paweł

Ja tez wezme logo Hmm tylko jaki bedzie rozmiar.Kazdy ma sobie wybrac czy jakos tak bedzie jeden rozmiar.??

Ja też poproszę takie logo

ale przecież ja już takie mam bo rozdawałeś na kręciole! hyhy

Panowie !! Podawać jaki chcecie rozmiar i kolor i to migiem bo Konradek się zdenerwuje Ilość też prosze podawać

ja chce czarna nalejke taka mała 14,5cm*4,5cm z tymi takimi liniami od wiatru po lewej stronyoczywscie jak sie da taki rozmiar zrobic

Moim zdaniem wszyscy powinni miec naklejki o takich samych wymiarach i najlepiej z tym logiem z lewej oraz adresem www. Niech poprostu Konrad zadecyduje o wymiarach i już (tylko nie jakieś 1mx1m żeby można było nakleić nie tylko na rajdówce typu Gadzia ale także na cywilnym samochodzie)

hmmmmm to moze nie jeden wymiar a kilka ale takich najbardziej rozchwtywanych.

Cytat:
2003-04-14 19:26:56, Rekin7 pisze:
Moim zdaniem wszyscy powinni miec naklejki o takich samych wymiarach i najlepiej z tym logiem z lewej oraz adresem www. Niech poprostu Konrad zadecyduje o wymiarach i już (tylko nie jakieś 1mx1m żeby można było nakleić nie tylko na rajdówce typu Gadzia ale także na cywilnym samochodzie)

Rekinku, zrobienie naklejek w jednym rozmiarze, nie podchodziło by pod wszystkie BOLIDY klubowiczów, może lepiej niech każdy sobie pomierzy gdzie co i jak ma być:
P.S.
a do wymiarów F15.pl też moglibyście sie zastanowić, wstępnie są 7,5cm X 18cm zobaczy się co i jak, ale jak ktoś chce inne wymiary to śmiało na priva info mi podać co i jak
-----------------------------------
Sorki Konrad że się z tym tu wpieprzam

Cytat:
2003-04-14 19:38:58, Campus pisze:

kilka wymiarów - dla mnie ok (ja wezmę coś nie zadużego i nie zamałego hihi może 10-12x3-4 czy coś takiego no tylko na jakim tle ? może przeźroczyste tło i czarne lub takie szarawe litery albo coś takiego

Cytat:
2003-04-14 19:55:56, Rekin7 pisze:
Cytat:
2003-04-14 19:38:58, Campus pisze:

kilka wymiarów - dla mnie ok (ja wezmę coś nie zadużego i nie zamałego hihi może 10-12x3-4 czy coś takiego no tylko na jakim
tle ? może przeźroczyste tło i czarne lub takie szarawe litery albo coś takiego

Rekin ja myślę że róż majtkowy był by wsam raz, odzwierciedleniem Twojej osobowości

hmmmmm ja slyszalem ze to maja byc takie fajne naklejeczki na ploterku takie ze sie nakleja i niema tła jest tylko logo.A co do wymiarów tych naklejek to sa nawet ok

Rekin ja myślę że róż majtkowy był by wsam raz, odzwierciedleniem Twojej osobowości

Gadzio znów dostaniesz karę od Konrada za zaśmiecanie ważnego tematu jakimiś przemyśleniami z pszczólki Maji a poza tym 20.00 już minęła tak więc myj ząbki i lulu hyhy

no i Rekinek się zbulwersował Dobra konec, z tym różami majtkowymi itp. bo będzie kara, a po co mi to

A więc tak. Pisałem że naklejki bedą wycinane na ploterze (bo są najtańsze) więc tłem będzie kolor samochodu. Proponuję następujące kolory (myślę że matowe będą najlepsze):
- czarny
- niebieski
- czerwony
- biały

Co do rozmiarów to sobie tak patrzyłem w Corelu i myślę że do wyboru bedą takie:

- 10*15- powinno być w sam raz
- 14*20- trochę większe
nie ma sensu robić mniejszych niż 10*15 bo nie będą widoczne literki w środku (klub rajdowy) ostateczny projekt loga zamieszczam poniżej. Ja biorę sobie dodatkowo 3 naklejki 40*28 powinno fajnie wyglądać z boku auta (Sowa pewnie też takie bedzie chciał ) Adres www będzie miał wysokość 5cm (opcja)

Konrad McRae