| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Nortonn Pszczółka / BYŁO Esp ... Łódź | 2009-10-31 18:32:46 Drodzy użytkownicy...
Mam obecnie zamontowany blos, cała instalacja podobno nie ma homologacji. Nie ma również std zaworu gazowego i brak filtra lpg. Nikt nie chce tego regulować, auto ma niedpowiednią emisję spalin. Nie ma również typowej elektroniki lpg, brak komputera gazowego. Są jakieś pozostałości w instalacji elektrycznej - plastikowe wtyczki. Myślałem żeby wywalić wszystko co teraz jest zamontowane i założyć instalację sekwencyjną (łącznie z butlą, której niedługo kończy się homologacja). Co o tym sądzicie? Warto się w to bawić? Auto to DU Espero, silnik 1.8 8V |
marcij Polonez 1.4 GLI Tarnow | 2009-11-01 11:53:38 IMHO do tego silnika nie warto zakladac sekwencji . Za duzy naklad kosztow , za maly zysk. Jak masz blosa , to dokompletuj instalacje , tak zeby bylo wszystko co potrzeba i wyreguluj porzadnie i bedzie git. Ale to tylko moje zdanie. |
Nortonn Pszczółka / BYŁO Esp ... Łódź | 2009-11-01 16:56:33 Załóżmy, że zostanę przy tym co mam (żeby nie generować kosztów)...
Na pewno trzeba założyć ten zaworek gazowy z filtrem. Co może być powodem z byt dużej emisji spalin? Może to być kwestia reduktora? |
Yagr focus Kraków | 2009-11-24 14:35:47 eh... barto2001, reklamujesz ta swoja sekwencje DT gas gdzie się da, naciągasz kolegę na koszty 2000zł a wystarczy że Nortonn zadba o elektrykę silnika, doprowadzi instalację do porządku i wyreguluje dobrze blosa i będzie śmigać tak jak na twojej sekwencji bez wywalania 2000 na instalkę z raczej negatywnymi komentarzami. |