[S] Maluch do KJS, zobacz warto ! Fiat 126p KJS

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam

Mam do sprzedania malucha zrobionego pod rajdy KJS. W maluchu znajduje sie silnik 900 z seicento. Z przodu ma tarcze z tyłu bębny. Posiada klatke bezpieczenstwa, kierwonice sportowa, kubły, głownik wyłacznik pradu. Auto stoi na 13. Auto nigdy nie bralo udzialu w rajdach.
Zostało niedawno pomalowane, obklejone naklejkami co dodaje rasowego wygladu. Wiecej informacji pod numerem 726113878. Preferowany kontakt telefoniczny. Cena 2500 do negocjacji, jestem tez otwarty na kazda propozycje

Uploaded with ImageShack.us

Masz wiecej fotek?

Mam kilka wiecej, auto nie zostalo jeszcze do konca oklejone ale zostanie jutro, w aucie wymieniony monowtrysk, czujnik halla, przekazniki. W aucie obecnie nie ma zderzakow ale mam je w garazu, mam takze nowe sprezyny kotre dorzuce. Narazie mam te foty, jakby trza bylo zrobic cos wiecej prosze pisac.

Shot at 2012-05-21

Shot at 2012-05-21

Shot at 2012-05-21

Shot at 2012-05-21

Co to za klatka ? ma piapier ?

Kto klatkę robił nie wiem, nie ma ona papierów. Jednak myślę że robił to ktoś z głową,zreszta jak całe auto. Klatka gdyby posiadała krzyż ztyłu a nie jedną przekątna byłaby według załacznika J. Właścicielem jestem od około miesiąca. Wczesniej stalo one pół roku u poprzedniego własciciela. Miałem plan z kolega wystartowac ale wykołował mnie na kase. Wiec teraz sprzedaje auto zeby odzyskac czesc wtopionych pieniedzy. Przy wlozeniu jeszcze troche funduszy w te auto moze bezproblemu konkurowac w klasie A, i myske tez ze daloby rade w klasie B. W aucie jest obecnie tez tylnia klapa od poprzedniego wlasciciela, jednak jest w oplakanym stanie, kupilem nowa i ja pomalowallem, teraz musze ja tylko zamontowac.

Hahaha, to jest moj stary maluch! Myslalem, ze juz na zyletki poszedl.
Widze, ze blachy z mojej okolicy, a ja sprzedawalem go pod Wroclaw, wiec troche powedrowal.

Chlopie, nawet nie wiesz, ze masz silnik z cc trofeo, jeszcze yapko go pamieta
No chyba, ze ktos wymienil silnik.
A klatka z zal. J nie ma wiele wspolnego - przede wszystkim rury nie sa zgodne z zalacznikiem

Też go pamiętam i krótkie 2,3,4 zimą w Imielinie

Maluch nie musi mieć z tyłu krzyża, żeby było zgodnie z zał. J

Taa, i jak robiliscie za rozrusznik, bo moj odmowil posluszenstwa tez pamietasz?
Sprzedawalem go juz na zwyklej skrzyni, bo sama skrzynie wzial Evil.

Dobra, koniec offtopa, moze poza tym, ze tekst "nie uzywany w rajdach" nie bardzo juz pasuje

Witam

Fajnie że ktoś trafił na swoje auto. Ja ja kupiłem od kolesia z Nakło, który kupił go z Raciborza, ale nie znał sie, nie miał czasu żeby nim jeździć, silnik był zmieniany przez jego kolege mechanika, ktorego i jak poznał i doprowadził te auto do porządku, bo tak jak pisałem stało ono ponad pół roku na trafie i nic się z nim nie działo. Oprócz tego że wymienił silnik, wiem że wcześniej były wentylatory ale auto się przegrzewało i jest teraz chłodnica . A może powiesz mi coś na temat klatki, bo poprzedni własciciel kompletnie nie ma pojecia co i jak. @ bar332 na tym silniku co jest teraz nie był używany.

[ wiadomość edytowana przez: jozekpospiszyl dnia 2012-05-22 10:47:07 ]

Dalej aktualne,cena do znacznej negocjacji

Uwaga!!! Józek Pospiszyl to oszust proszę o niekupowanie nic.Sprawa trafia na policję

Ciekawe co kupiłes ?