[S] chromy, lusterka łezki, pasy szelkowe, mocowania

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,

garażowe sprzątanie:

+ chromy - przedni bardzo fajny stan, zero rdzy i wgięć, dodatkowo z mocowaniami na halogeny, tylny - stan gorszy, również brak rdzy, ale został wgnieciony a następnie wyklepany jak widać (małe wybulwienia), chrom nie uszkodzony, od spodu zakonserwowane farbą
cena: komplet 100 zł, pojedyńczo: przedni- 80, tylny-30

+ lusterka łezki, w sumie 3 sztuki do sprzedania, komplet za 40 zł -stan luster bdb, pojedncze lewe - trochę gorszy stan lustra wydaje mi się, że jest to zabrudzenie wokół obudowy - 20 zł

+ szelki "racingi" cienkie, 4- punktowe, jak nowe! założone do auta na 2 miesiące raptem, zero pobrudzeń i innych uszkodzeń, zółta podkładka przy biodrach jak nowa, cena: 60 zł (jakby ktoś chciał to mam drugie założone na aucie, ale są w nim 3 miesiące więc stan również bardzo dobry wówczas komplet 100 zł)

+ szyny/ kątowniki do mocowania kubłów, aluminiowe, uniwersalne, firmy MIRCO, dwa komplety, cena: 30 zł - jeden komplet

niektóre ceny do negocjacji, jesteś zainteresowany to pisz ...

pozdr. matt

foto sprzedawanych rzeczy:

komplet lusterek sprzedany

pasy sprzedane

rezerwacja do poniedziałku dla wojju na komplet zderzaków

up,

zderzaki (bardziej preferowana sprzedaż całego kompletu), mocowania, jedno lusterko dalej aktualne

up, nowa cena na zderzaki 80 dych za oba

jeśli szyny podejdą pod bimarco C to biore jeden komplet

nie mam pojęcia czy podejdą, musisz podjechać i sobie sprawdzić, albo zmierze wymiary i Ci podam, jak wolisz

pozdr. matt

jeden komplet kątowników sprzedany, tak więc zostały:

+ zderzaki, nowa cena 70 zł
+ lusterko łezka, nowa cena 15 zł
+ 1 komplet kątowników 30 zł

pozdr. matt

wezme te zderzaki podaj mi dane do przelewu na priv

tylko nie mam pojęcia ile przesyłka wyjdzie, a od poniedziałku do środy mnie nie ma w PL, więc czwartek/ piątek podam Ci całość kwoty i dane do przelewu, ok?

pozdr. matt

ok,tak wiec zderzaki teoretycznie moje

zgadza się

pasy racingi znów aktualne (wspominany komplet z prawego teraz sprzedaję), stan prawie jak nówki, bez pobrudzeń bez przetarć, cena 60 zł

i kątowniki (jeden komplet) również aktualne

pozdr. matt

biorę pasy, daj znać na priv gdzie kiedy mógłbym odebrać

ok, reszta na priv