Pobór prądu przez VSI Prins

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy ktoś wie jaki jest prawidłowy pobór prądu przez centralkę VSI Prins w spoczynku?

wiele sterowników LPG dopiero po ~15 min od wyłączenia zapłonu wchodzi w stan spoczynku, więc jak wyłączysz zapłon i bedziesz mierzył pobór prądu od razu to wartości bedą spore, poczekaj trochę i mierz... powinno być dobrze, np STAG w SB bierze około 0,15A a do momentu wejścia w stan uśpienia to sporo (nie pamiętam w tej chwili).

Cytat:
2009-11-11 12:36:06, PawelD pisze:
Czy ktoś wie jaki jest prawidłowy pobór prądu przez centralkę VSI Prins w spoczynku?

Napisz w czym masz problem. o takie dane zawsze mozesz zapytac u dystrybutorów. Bo tak naprawde komu to potrzebne jesli nie ma zadnego problemu. Ze stanem spoczynku to kazdy sterownik jest inny.

Mam taką instalację w Omedze, której od pewnego czasu używam tylko awaryjnie. Zaczął mi się rozładowywać akumulator i sprawdziłem, że z 72 mA poboru prądu w spoczynku, 50 mA to właśnie instalacja. Nie wiem czy tak ma być czy to za dużo. Skoro STAG pobiera 150 mA, to domyślam się, że to normalne i pewnie włącznik będę musiał zainstalować, albo częściej będę jeździł