MotoNews.pl

[K] Auto z kratką

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,
Kupię samochód z homologacją ciężarową, z kratką, rocznik od 2000r w cenie do 17tyś (+/-). Powinno być:
- małe kombi (np. Astra, Focus, Polo);
- z klimą;
- nie zajeżdżony;
- silnik dobrze znoszący gasss;
- w ostateczności diesel;
- w ostateczności Skoda;
Nie oglądam japońców, koreańczyków, ruskich itp. (wewnętrzna niechęć). Alledrogo śledzę, tak więc jeśli jakaś propozycja by była to samochód prywatny, znajomych, itp.
Był ktoś może w Warszawie na Wale Miedzieszyńskim, w komisie Euro? Mozna tam coś wybrać?
Pozdrawiam.

jeśli dorzucisz ze 2 tys pln do swojej górnej granicy, to mogę zaproponować fikusa.

srebrne kombi 1,6 101 KM z kratką, rok 11.2001r., (I rej 12.2001), przebieg 166.005km, jest elektryka, klima (sprawna, serwisowana) oraz zajefajna grzana przednia szyba Do tego cały tył szyb przyciemniony, koła zima 14" stal z nowymi oponami (gwarancja), koła lato alu 15" 2 opony nowe, +2szt 3-4mm niedługo do zmiany.

jestem pierwszym właścicielem i gwarantuję brak niespodzianek. Auto nie jest zajeżdżone, jest bardzo zadbane

auto kupione w salonie "Bemo" w Szczecinie, jest książka serwisowa i cała teczka papierów i rachunków. Bezwypadkowy, 100% oryginalny lakier bez 1 grama szpachli. Zmienione wszystko co trzeba było zmienić - rozrząd, tylne zawieszenie - wszystkie gumy na wahaczach, opony, niedawno (jakieś 2 tys km) olej (Ford 5W30), świece, wszystkie filtry. Części były zawsze dobrej jakości, głównie oryginały.

jak coś - priv

ps. wieść gminna niesie, że silnik foczki 1,6 nie lubi się z lpg. Ale realne spalanie Pb95 trasa 6-7 i miasto 7-8,5 powoduje, że mnie to nigdy nie wzruszało

Trochę przekracza założony budżet, ale >> priv.

fokus-pokus