Sprowadzenie motocykla (szukam kontaktów)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Szukam firmy, ludzi, znajomych ktorzy sprowadzaja motocykle,potrzebuje sciagnac konkretny model bo w polsce nie moge nic znalesc w normalnych pieniadzach, moze ktos ma jakies dojscia lub moze polecic jakas firme, komis itp, fajnie by bylo w małopolsce ale jak bedzie jakies konkret gdzies dalej to tez pasuje.bede wdzieczny za jakies rady,adresy telefony Pozdrawiam

co dokladnie?

Cytat:
2009-11-17 20:58:54, bimber1 pisze:
Szukam firmy, ludzi, znajomych ktorzy sprowadzaja motocykle,potrzebuje sciagnac konkretny model bo w polsce nie moge nic znalesc w normalnych pieniadzach, moze ktos ma jakies dojscia lub moze polecic jakas firme, komis itp, fajnie by bylo w małopolsce ale jak bedzie jakies konkret gdzies dalej to tez pasuje.bede wdzieczny za jakies rady,adresy telefony Pozdrawiam

klik klik sciagaja moto ze szwajcari co jakis czas maja cos nowego.
do dobczyc niedaleko

Cytat:
2009-11-17 23:06:20, flapjck1 pisze:
co dokladnie?

Bimber pewnie chce włosy obciąć, potlenić się, nażelować i kupić jakiś przecinak np. "sokoła wędrownego"
Soki za OT Michale ale nie mogłem sie "powszczymać". Też jestem Ciekaw co tam chcesz zanabyć ciekawego

Cytat:
2009-11-18 06:11:55, Furiosus pisze:
Soki za OT Michale ale nie mogłem sie "powszczymać". Też jestem Ciekaw co tam chcesz zanabyć ciekawego

doszly mnie sluchy ze burgmana 400
o takiego wlasnie;p;p

Bimber napisz co Cię interesuje, jakie $$, może będę mógł pomóc

suzuki intruder 1400 rocznik 90-94 Mam jakies 10-11 tys przeznaczone na to.

Piatka i jak to widzisz ????

PG goscie sciagaja na zamowienie czy wsyztsko co im sie trafi na wyjezdzie ???? znasz ich ???

Bimber w tej kasie cięzko będzie coś wyrwać - Intrudery stoją mniej więcej od około 5.000 CHF x 2,7 obecny kurs + koszt sprowadzenia...
Chyba, że chcesz walonego ale nie wiem czy to się kalkuluje.

Czasami w PLu można taniej coś upolować Na allegro jest jeden z Krosna - oglądałes go ? Jak coś to mogę pomóc logistycznie w oglądnięciu

wlasnie nic na allegro nie moge wyczaic, ten z krosna byl caly malowany,brak lusterka, drugie nie orginalne do tego gosc burak ktory wmawial mi przez tel ze motocykl ma orginalny stan,motocykl stoi na allegro juz chyba 2 miesiac,ostatnio gosc zmienil kierownice na prosta przez co podniosl cene o 1000zł....pewnie sie przejade go zobaczyc ale mam mieszane uczucia co do niego.

Uciekl mi jakis czas temu zajebisty intruder z 91r, byl za 11000,ni mialem kasy wtedy jeszcze i w zasadzi spoznilem si o 2 dni.

Tak wiec jak widzisz ciezko tez tutaj,a jak sie trafia cos godnego uwagi to na drugim koncu polski. za ta kase da sie cos znalsc,tylko trzeba cierpliwosci i czasu ktorego nie mam i dlatego szukam innej drogi,a chcial bym kupic motocykl w okresie zimowym.

Cytat:
2009-11-18 09:58:11, bimber1 pisze:
suzuki intruder 1400 rocznik 90-94 Mam jakies 10-11 tys przeznaczone na to. Piatka i jak to widzisz ???? PG goscie sciagaja na zamowienie czy wsyztsko co im sie trafi na wyjezdzie ???? znasz ich ???

kupowalem u nich wsumie 2 sprzety , nie sciagaja masowki jezeli zrobisz zamowienie i akurat bedzie to ci przywioza. Przynajmniej tak mowili w zeszlym sezonie zadzwon popytaj

Dlatego Bimber mówię, że ściągnięcie takiego intruza (który nie miał przygód) będzie trudniejsze . Nie wiem dlaczego ceny na dobre "bezwypadkowe i bezszlifowe" motocykle w PLu są często niższe niż za zachodnią granicą ... tzn wiem ale prawa rynku są jakie są ...
Ale będę miał to na uwadze i popytam tu i ówdzie
Teraz jest XJRa 1200 95' gdyby coś i to zdecydowanie poniżej tej kwoty

dzieki ale musi byc intruder Po za tym XJR to troszke inny motocykl

ja niestety nie pomoge
kumpel mi powiedzial cyt "niestety nie pomoge trudny temat kupić ten rocznik intruza w dobrym stanie "

mozesz to odebrac jako wrozbe, on sam szukal takiego baaaardzo dlugo, tak dlugo ze zarobil wiecej kasy i kupil valkyrie