Zastrzaly boczne a siedzenia help!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam
mam pytanie dzisiaj sonczyli mi robic klatke wedlog zalacznika J wszystko ladnie pasuje bez siedzen zastrzaly wchodza miod. klopot zaczyna sie jak chce wlozyc siedzenia po pierwsze uchwyty od zastrzalow uniemozliwiaja wsadzenie siedzen normalnych i kublow (hand made) ale z tym se poradzilem . jak wszadzilem zwykly fotel od fl to nie moge zalozyc zastrzalow kaltka jest na max przy karocy ( rury 49.3mm srednicy ) nie wiem teraz czy wygiac zastrzaly zeby spasowaly (ale to oslabi wytrzymalosc) czy moze jakos siedzenia przerobic
help
pytanie do tych co maja klatke jak u was to wygloda ??

bedziesz musial jezczic siedzac na podłodze

ile dałeś za zrobienie klatki ?? masz może jakieś zdjęcia

Mam tez klatke z zastrzalami i aby wlozyc lub wyjąc fotele trza odkrecic zastrzaly i zdemontowac przod klatki. Niebawem zarzuca jakac fotka klatki.

No widze że jest problem, co do rur to są 48,3 jak już (wiem bo w tym robie ) jaka ścianka? i ile za zrobienie takiej klatki ?

scianka 4 za same rury dalem 240zl za robocizne po duzej znajmosci 200 foty zapodam jutro a co do wymiarow podanych na bodajrze maluch.mgt nie sugerujcie sie nimi sa za male przynajmniej jesli chodzi o bramke tylna ta z 250 dlugosci jak zrobili wedlog tych wymiarow to bramka byla duzo za mala i trzebabylo brac duze poprawki

Ja też mam klatkę z zastrzałami!! Faktem jest, że zastrzały są tak zrobione, że opierają sie o drzwi (zdjęte kieszonki). Wchodzi wszystko!!

a ile metrów kupiłeś za te 240 zeta? i ile poszło/zostało?

14 metrow okolo 17zl za metr rura bezszwowa zostalo lacznie moze z 1,5m w malych odcinkach ktorych nie szlo juz wykozystac

Cytat:
2003-08-27 23:49:29, simon_pg pisze:
Ja też mam klatkę z zastrzałami!! Faktem jest, że zastrzały są tak zrobione, że opierają sie o drzwi (zdjęte kieszonki). Wchodzi wszystko!!

a jak je zamykasz? (drzwi) ?

zdjecia klatki w profilu