| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Mateo32 Opel Omega A 2.0i Łomża | 2003-09-05 11:32:10 Ps.Zostały tylko dobre wspomnienia z ostatniego V zlotu w Augustowie.Na stronie URGA na tym zdjęciu gdzie są wszyscy razem,ten z prawej strony z dzieckiem na barkach to ja. [ wiadomość edytowana przez: Mateo32 dnia 2003-09-05 11:36:53 ] |
dARTi LOB WETERAN czarna mamba Radomsko | 2003-09-05 11:45:46 podobnie jak Prowo - nie wiem co powiedzieć chyba bym ujebał głowę przy samej dupie temu jebanemu psu który Ci shandlował trefne auto naprawdę nie wiem co powiedzieć....... |
Res best memory O-ka | 2003-09-05 12:05:26 ja piernicze Mateo - trzymaj się, postaram się czegoś dowiedzieć. |
Mateo32 Opel Omega A 2.0i Łomża | 2003-09-05 12:20:16 ...a z tego ciekawe jest to że mnie Policja nigdy nie kontrolowała,a wiedzieli że mam trefne auto.Jutro idę do regionalnej gazety opisać tą całą sytuację. |
gieroy LOB MEMBER granatowy panzer ale ... Siemianice | 2003-09-05 12:26:01 Ciekawe to jest to, że właśnie dzisaj skończyłem te białe tarcze, które chciałeś i miałem Ci wysyłać. O ironio losu!!!!!!!!! |
urg (M) nie ma jeno frotka ostała | 2003-09-05 12:38:24 zajeb gnoja
nie wiem czy tak łatwo odzyskać furę - mój znajomy został posądzony przez jakąś kurwę że to jej auto ( ciekawe jak rozpoznała - inny kolor, inny TYP NADWOZIA!!!!, inny rocznik, inne wyposazenie) i odzyskiwał ponad rok czasu ( łapówy, układziki, plecy i chuj wielki nocował) efektem było auto bez kilku szczegółów. ale ten pies jebany który podłozył ci trefny wózek powinien pierdzieć 1000lat ! |
Cleber (S) LOB MODER Jeep WG Overland :-) Legnica | 2003-09-05 12:38:32 Q..wa co za czasy - cały aparat władzy i prawa to jedna mafia. Zawsze twierdziłem że policjanci to ludzie którym system uratował życie - ale co gorsze ten system jeszcze ich chroni przed prawem , pranoja. Mateo badź twardy może jak nagłośnisz sprawę chociarz auto ci oddadzą. Bo nie wierze że tego co ci sprzedał auto dopadnie sprawiedliwość. |
Cleber (S) LOB MODER Jeep WG Overland :-) Legnica | 2003-09-05 12:51:56 Q..wa co za czasy - cały aparat władzy i prawa to jedna mafia. Zawsze twierdziłem że policjanci to ludzie którym system uratował życie - ale co gorsze ten system jeszcze ich chroni przed prawem , pranoja. Mateo badź twardy może jak nagłośnisz sprawę chociarz auto ci oddadzą. Bo nie wierze że tego co ci sprzedał auto dopadnie sprawiedliwość. |
DrA eS ... | 2003-09-05 12:54:34 O zesz w morde !! |
Nav DEADSOUL Honda CR V Szczecin | 2003-09-05 13:07:41 Ja pierdole, do czego to doszlo????Kurwa zrob halasu w tej materii nich ludzie wiedza kto tu w huja leci...Gazeta dobry pomysl, moze i jakas z niekomercyjnych stacji TV sie tym by zainteresowala???
Sorry za wulgaryzmy ale naczej nie moglem |
JanuszGnitecki OMEGA B FL COMBI Warszawa | 2003-09-05 14:59:48 Mateo, załóż sprawę w sądzie o "ochronę spokojnego posiadania", spytaj prawnika, on ci to wyjaśni. Na 90 % będą musieli ci oddać auto. Niezależnie złóż doniesienie do prokuratury o wyłudzenie 12 tys + koszty od ciebie przez glinę, wtedy wystąp do Policji o zwrot auta.
Szczegóły rozpracuj z jakimś prawnikiem, nie poddaj się, bo puszczą cię w skarpetach jeśli sam nie zaatakujesz. Trzymaj się, Janusz |
Mateo32 Opel Omega A 2.0i Łomża | 2003-09-05 19:43:58 Dziękuje wszystkim kolegom za wsparcie duchowe i pomoc prawną.Jak coś się więcej dowiem ,dam znać.
Ps.Policjanta od 3 tygodni nie ma w domu.Żona nie ma z nim kontaktu(tak mi powiedziała).Łobuz już nie pracuje,przeszedł na wcześniejszą emeryturę kilka miesięcy temu......a na komisariacie powiedzieli mi żebym się nie wygłupiał z tym rozgłaśnianiem całej tej sprawy.Prawnik i gazeta to na początek ,resztę- czas okaże. |
bzyk21 opel omega kobylin | 2003-09-05 21:47:02 ja pierdziele. tydzień temu kupiłem Karawana 3,0 A. Jak mnie to spotka to się załamie. Teraz dajesz do myslenia. Współczuje ci kolego. |
Vincent Opel Omega Sedan 2.0 ... Szczecin | 2003-09-05 23:35:54 MAteo bardzo mi przykro. To straszne.
Jest w kodeksie przepis o dochodzeniu swych praw w kwestii wad ukrytych, zapewne dotyczy również wad prawnych. Ale szczegóły to pewnie tylko u prawnika. Nie poddawaj się i walcz o auto. Najgorsza jest myśl że trzeba jeszcze spłacać kredyt a nie ma się pewności że odzyska się auto. Sam jak kupowałem auto miałem wątpliwości. Małżeństwo tonące w długach przepisało auto na syna i teraz pytanie czy jak go przepisywali to nie stanowił już zastawu? Minęło 15 miesięcy ale tak do końca to nie jestem spokojny. Twój kurewski przypadek daje mi znów do myślenia. Trzymaj się Vincent Szczecin |