[126p]Poliuretany 126p - gratis

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Na forum które moderuję pojawiła się propozycja dla drajwera 126p z Wrocławia (startującego w KJSach), który za udostępnienie auta do pomiarów firmie produkującej poliuretany, dostanie taki zestaw za darmo.

Firma jest znana, m.in wśród hondziarzy i chwalona za jakość produktów.

link do tematu: >autoklub<
strona producenta: >bikopur<

[ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2009-11-29 14:47:38 ]

Niewiem po co jest malec do tych pomaiarów potrzebny skoro wystarczy zastąpić gumę innym materialem na bazie seryjnej poduszki, ale mnie np bardzo zalezy na takich poduszkach więc jeśli to jest niębędne zapraszam z mojej str chętnego do udostępnienia malca. pozdro

Może jest potrzebny do przeprowadzenia testów, żeby nie oferować nie sprawdzonego rozwiązania? Jeśli masz wątpliwości, na stronie są wszystkie dane kontaktowe jakie potrzebujesz.

Cytat:
2009-11-21 17:50:52, schwepes pisze:
Może jest potrzebny do przeprowadzenia testów, żeby nie oferować nie sprawdzonego rozwiązania?

Żeby zrobić cokolwiek z poliuretanu do 126p czy Ferrari potrzebny jest zawias, potem trzeba zerknąć pod samochód żeby wszystko dopracować, nie da się zrobić tulei poliuretanowych na podstawie samych tulei gumowo-metalowych, to dwie różne bajki.
Nawiązałem kontakt z pewnym zainteresowanym tulejami zawieszenia który mi pomoże w tej operacji, ale jeszcze nie wszystko jest dograne, jak się znajdzie jakiś inny chętny z Wrocławia to zapraszam

no szkoda że dopiero dziś
wczoraj przyjechał do mnie lamuch z wrocławia , tak został by u Was na chwile ..

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Cytat:
2009-11-25 10:25:28, mar125 pisze:
no szkoda że dopiero dziś wczoraj przyjechał do mnie lamuch z wrocławia , tak został by u Was na chwile ..

Zerknięcie pod lamucha to jeszcze pół biedy, bardziej zależy mi na wahaczach...

na czy mialyo by to polegac, ile trwac itp? beda caly zawias przod i tyl rozbierac i potem skladac na poliuretanach?