Poszukuję książki "Sam naprawiam" 2.0 dohc

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam. Jestem nowy na forum i buduję poloneza z fiatowskim 2.0. Poszukuję książki z serii sam naprawiam, żeby był tam ten model silnika. Z góry dzieki za odp i pozdrawiam

Chcesz kupić taką książkę czy poprostu szukasz jakiś tylko informacji z niej?
Co dokładnie Cię interesuje?W razie czego mogę zeskanować dane strony

Chodzi mi o silnik i napęd. Szukam przeskanowanej książki "Sam naprawiam" z WKŁ. Były chyba do 132?? Mogę kupić jeśli ktoś posiada do sprzedania.

Chcesz guy'a??

Cytat:
2008-02-01 16:55:25, maniekmielec pisze:
Chodzi mi o silnik i napęd. Szukam przeskanowanej książki "Sam naprawiam" z WKŁ. Były chyba do 132?? Mogę kupić jeśli ktoś posiada do sprzedania.

poszukaj wsiążki do poloneza - jest tam roździał o polonezie 2.0
(nie wszystkie książki opolonezie zawierają w/w fragment)

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Mam dwie książko z DOHC,jedna ta o której mar pisał i jedna z WKŁ gdzie jest więcej informacji.Sprecyzuj czego dokładnie potrzeba Ci a zeskanuje to bo o silniku jest ładnych kilka stron.

Chcę złożyć silnik z książką w ręce żeby czasem czegoś nie zapomnieć, lub zrobić tego źle. Wszystkie momenty dokręcania, itd.
Chyba, że kolego HEMIGTX możesz zanieść książki do zxerowania i mi wyślesz, ja oczywiście zapłacę za wszystko

jak tylko serwer z fotkami zacznie działać to wkleje tu trochę fotek

[ wiadomość edytowana przez: HEMIGTX dnia 2008-02-01 20:34:43 ]

[ wiadomość edytowana przez: HEMIGTX dnia 2008-02-01 20:52:44 ]

Cytat:
2008-02-01 18:18:18, CEHU pisze:
Chcesz guy'a??

Jeżeli można to ja poproszę (modyfing & tuning dohc)

Pozdrawiam
Artur

Ej ja mam ta z polonezem gdzie jest silnik DOHC w garażu.. :] Tylko musiałbym to na skana wciepać. Wiec jak pasuje to zrobię to w niedziele .Pozdro

sKrócona instrukcja napraw polneza 2000

Pavlus czy mógłbyś jeszcze wrzucić tą skróconą instrukcję napraw DOHC, ewentualnie ktokolwiek inny? Poszukuję książki napraw do dohc 2.0.

odgrzewam. Czy ktoś ma jeszcze tą skróconą instrukcję, bo link wygasł, a bardzo by mi się przydała...

link

Cytat:
2009-12-03 01:36:43, fiat_maniac pisze:
link

gracjas senior