| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
DAWCY 126 1242ccm Żywiec (Bystra) | 2009-09-06 22:22:27 Widzę że się kolejny swap na podbeskidziu buduje. A gdzie to dokładnie? |
maro_126p Bielsko-Biała | 2009-09-06 22:32:25 Leszczyny pozdr |
maro_126p Bielsko-Biała | 2009-09-07 17:59:22 |
maro_126p Bielsko-Biała | 2009-09-08 08:59:22 Mój temat i dodaje co mi sie podoba a po za tym trochę roboty mam z tym autem i zdjęcia dodaje też dla siebie że móc oglądać później postępy |
jacol_placol F&F Wolny Słuchacz :) 126p 1,2mpi, Octavia. warszawa | 2009-09-08 09:00:26 Oooo? |
zolo Fiat 126p Kraśnik | 2009-09-08 11:27:43 Łatana ta podłoga jak ser szwajcarski, już mniej roboty by było i ładniej wyglądało jakby starą wyciąć i nową wstawić. Poza tym pomalowane to jak z dupska |
stasiu F&F MEMBER 125p 73' Łódź | 2009-09-08 18:06:20 zmien Bielsko-Biała na Pionki i wtedy mozesz tak rozmawiac, w innym wypadku moze byc cinzko |
maro_126p Bielsko-Biała | 2009-09-08 18:09:17 Pionki?? Żal słów
|
skorka1990 Opel Corsa B Wrocław | 2009-09-08 19:19:09 Oj, ktoś chyba fora pomylił |
Tybek F&F MEMBER 126p 1.1SPI+ 2x125p ... Wieluń | 2009-09-08 19:44:59 Niedługo każdy nowy temat to będzie taki sam syf Po pierwsze to jest to temat "POCZĄTKI" projektu a wiadomo początki są najgorsze, więc nawet jeżeli ktoś reanimuje takie sito a robi to mądrze to co się czepiacie, co z tego że na razie nie widać za bardzo postępów?? Nie od razu Kraków zbudowano, a poza tym to tutaj każdy przedstawia historię autka więc później będzie można ładnie zobaczyć jak to było po kolei... Grunt to chęci i robota z głową, a że każdy w tym dziale ma swój kącik o swoim wozidle to może sobie wklejać w nim co chce, więc zluzujcie "panny, smyki, młodojebce, stare pryki" Sorka maro za OT, dużo zapału do pracy życzę, bo roboty spooooro przed Tobą. |
Royber F&F Sympatyk 126p Poznań | 2009-09-08 20:11:12
Dokładnie... Nie wiem co się z tym forum stało... Nagle sami profesjonaliści!!! Nie każdy ma warunki, a przede wszystkim fundusze, żeby zrobić coś profi od początku do końca. Z resztą z tego co widzę, to ma być sprzęt do upalania, a nie do oglądania. Więc skoro ma zapierdalać a nie wyglądać, to właściciel dobrze robi. Będzie w miarę szybko skończony i jeżdżony. A tak jak się robi na tip top, to trwa i trwa... I chłonie środki. Dobrze robi, oby niedługo gnoił po kajtkach. Pozdro Ps. słowa krytyki owszem, ale jakieś konstruktywne proszę pisać, żeby chłopak mógł coś poprawić!!! A nie, że "na drzewo wieśniaku" [ wiadomość edytowana przez: Royber dnia 2009-09-08 20:12:58 ] |
KrauzeR (S) Furious Moderator 126p Kraków | 2009-09-08 21:26:15 mam nadzieje, ze ta czarna farba to tylko jako podklad? wez przemaluj wnetrze na jakis jasny kolor (nie koniecznie bialy) bo w lecie to sie upieczesz! szczegolnie jak masz w planie zapoliwęglanować wszytskie szyby
pozatym jak cos poznije dlubiesz, serwisujesz auto to ciagle coś ginie na takim ciemnym tle, podkladki srobki etc... a tak subiektywnie to czarne wnetrze wygląda jakby bylo ciagle brudne
3zer kiedys walnal se czarny srodek za czasów electric malucha i to byla jedna wielka porazka
aha i tam na tylnich nadkolach jeszcze Ci wygluszenie zostalo do wydrapania;P powodzenia modzenia |
zolo Fiat 126p Kraśnik | 2009-09-08 23:45:01 Co do tak wyjedzonych elementów (podłogi, nadkoli, itp) to tego się nie reanimuje tylko wymienia cały element, (jak bym miał tyle łat spawać to bym szybciej całą podłogę przeszczepił) a nie łata na łacie. A co do malowania podłogi to nikt się ciebie nie czepia ze czarna czy sraka tylko to co pod tą farbą się kryje. W takim stanie to ci zacznie po zimie od nowa to rdzewieć i kupa. A poza tym to nie trzeba od razu się unosić i nerwy sobie psuć. Fakt że auto może służyć do upalania i szybko rach ciach ciach ale to później może się mścić. Lepiej raz przysiąść i zrobić jak należny a nie za jakiś czas poprawiać i się denerwować ''czego ja tego od razu nie zrobiłem''. Tak że czekam na dalsze postępy prac, tylko nie wklejaj zdjęć jakiejś pierdółki, jednego spawu itp. co poniektórzy go z kilku stron potrafią sfotografować. |
jaqo F&F MEMBER 126elx + C classe Warszawa | 2009-09-09 00:16:04 Latanie podlogi w kaszlu nie ma sensu - w tym czasie co sie na to poswieca mozna spokojnie zarobic na 3 nowe...
Duzo zdjec = fajnie. Tylko dawanie zdjec kiepskiej roboty jest bez sensu. I argumenty o kasie czy cos - jak sie nie ma kasy to sie za samochody nie zabiera a juz napewno nie chwali druciarskimi rozwiazaniami - od tego jest terytorium. To forum ma przede wszystkim posiadac jakis poziom merytoryczny, a ze jest to okupione mniejsza iloscia uzytkownikow - normalne. |