[k] Kupię przełożenie 5;37 (125/polonez)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie :
KUPIĘ 5;37 - nowe przełożenie.....43;8

[ wiadomość edytowana przez: bimber1 dnia 2009-12-10 08:36:46 ]

up

up

stary co jest z Toba, nie da sie napisac do jakiego auta oraz prawidlowo zatytuowac temat ??? ja rozumiem ze masz w dupie czytanie regulaminow ale nawet idiota zauwazyl by ze tytul twojego tematu wyglada jakos inaczej na tle innych.... teraz poprawiam a nastepnym razem usune tak samo jak 3 raz juz usunolem temat o sprzedazy gratow do poloneza.....

Umieszczałem zgodnie z regulaminem....PISAŁEM TEMAT i DZIAŁ.
A to że wygląda inaczej, to nie moja wina.
Od, momentu kiedy strona nie działała, się troszkę dziwne rzeczy dzieją.
Jak byś ty wiedział co ja mam w dupie, to byś o tym nie pisał.
Co jest nie tak w moim ogłoszeniu????
To że jesteś moderatorem, nie wyklucza pewnych zachowań.
Nie prościej napisać na priv?
Co wejdę, to brak ogłoszenia.....

[ wiadomość edytowana przez: gregor125 dnia 2009-12-10 14:54:37 ]

[ wiadomość edytowana przez: gregor125 dnia 2009-12-10 14:56:28 ]

no wlasnie nie umieszczales zgodnie z regulaminem..... przeczytaj sobie go, zajmie ci to 5 min i nie bedzie wiecej problemow......

Cytat:
2009-12-10 14:48:11, gregor125 pisze:
Umieszczałem zgodnie z regulaminem....PISAŁEM TEMAT i DZIAŁ. A to że wygląda inaczej, to nie moja wina. Od, momentu kiedy strona nie działała, się troszkę dziwne rzeczy dzieją. Jak byś ty wiedział co ja mam w dupie, to byś o tym nie pisał. Co jest nie tak w moim ogłoszeniu???? To że jesteś moderatorem, nie wyklucza pewnych zachowań. Nie prościej napisać na priv? Co wejdę, to brak ogłoszenia..... [ wiadomość edytowana przez: gregor125 dnia 2009-12-10 14:54:37 ] [ wiadomość edytowana przez: gregor125 dnia 2009-12-10 14:56:28 ]

wiesz, jesteś tu stałym bywalcem więc powinieneś znać zasady umieszczania ogłoszeń - jest odpowiedni wątek na forumie jak umieszczać ogłoszenia.

nie sposób pilnowa wszystkich , a przykre jest kiedy musimy poprawiać stąłych bywalców.

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek