Co Pudzian miał na plecach :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Widząc zmiany na forum i sporo nowych (żółtych) twarzy ...witam po dłuuuuuuuuuuuuuuuuższej przerwie

24h po występie pudziana i ...żadnego wpisu w tym temacie - rzeczywiście stały się jakieś zmiany

Co powiecie o reklamie jaką Pudzian miał na plecach podczas wczorajszego występu ?

.....ja dopiero teraz się pozbierałem (ze śmiechu) i mogłem coś napisać...

Cytat:
2009-12-13 00:47:42, nawigator5 pisze:
Widząc zmiany na forum i sporo nowych (żółtych) twarzy ...witam po dłuuuuuuuuuuuuuuuuższej przerwie 24h po występie pudziana i ...żadnego wpisu w tym temacie - rzeczywiście stały się jakieś zmiany Co powiecie o reklamie jaką Pudzian miał na plecach podczas wczorajszego występu ? .....ja dopiero teraz się pozbierałem (ze śmiechu) i mogłem coś napisać...

o co ci biega reklama rodzinnej firmy niema nic lepszego Pełen szacunek dla Pudziana !!!!!!!!!!!!!!

Cytat:
2009-12-13 00:47:42, nawigator5 pisze:
.. Co powiecie o reklamie jaką Pudzian miał na plecach podczas wczorajszego występu ? .....ja dopiero teraz się pozbierałem (ze śmiechu) i mogłem coś napisać...

Nic nie powiemy!

Widać w oglądaniu tv (i walk) też miałeś "dłuuuuuuuuuuuuuuuuższą przerwę"...

Podobnie jak Maniuś...nie widzę w tym NIC niestosownego

Prawie wszyscy zawodnicy w takich czy innych walkach (często boks) mają na plecach (najczęściej) ...taką czy inną reklamę ....jeśli to jest dla Ciebie sensacją , to proponuję etat w fakcie, superexpresie (czy innym pudelku )

Pozdrawiam z zimowych (jak cholera) Katowic!

Cytat:
2009-12-13 11:39:12, bogdan1 pisze:
....proponuję etat w fakcie, superexpresie (czy innym pudelku ) Pozdrawiam z zimowych (jak cholera) Katowic!

poradzę sobie

bądź co bądź ...śmiech nie jest jeszcze reglamentowany - a przy okazji czegoś się dowiedziałem.

Pozdrawiam "Bodzia" z jesiennego (jeszcze) poznania.

Jaką reklamę tam miał? Na filmach z youtube nie widać za bardzo.

KOSBUD
System ocieplen ;p