Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
AndrejS Niva Sosnowiec | 2003-08-27 15:19:43 Już siódmy zlot samochodów terenowych "Na 4 Łapy" połączony z Targami Off-Road'owymi. Krosno 5-7 września 2003.
Fajna inpreza dla wszystkich Nivek, to na niej rok temu zdobywałem pierwsze doświadczenia off-roadowe. Zapraszam wszystkich tych początkujących i już prawdziwych off-roaderów! Program: Piątek 05.09.2003 -przyjazd uczestników Sobota 06.09.2003 -10 otwarcie Zlotu -11 trasa "turystyczna" (60 km!!!) -12 otwarcie Targów Off-Roadowych -18 planowany powrót z trasy -20 imprezy, imprezy, imprezy... Niedziela 07.09.2003 -9 odprawa przed próbami terenowymi -10 próby terenowe autek Startowe tylko 80 zł od osobyw tym: pole namiotowe strzeżone 24 godziny na dobę, suveniry, naklejki, koszulki, 1 ciepły posiłek, kufel piwa. Idealna sprawa, aby wypróbować swoje autko!!! A na targach można kupić taniej brakujące akcesoria terenowe... strona: http://www.na4lapy.xq.pl kontakt z organizatorem: Marek Jaźwiecki 0-691-833-218 marek@ebd.pl - [ wiadomość edytowana przez: AndrejS dnia 2003-08-27 15:22:45 ] [ wiadomość edytowana przez: AndrejS dnia 2003-08-27 15:39:39 ] |
pawel_krakow | 2003-08-28 23:01:42 Znaczy - nie wiem czy sie nie zapomnę i czasem mi sie to " nigdy" gdzieś tam w tekscie nie przewinie. Ale bede sie starał.
A co do bałałajek- instrument ma???czy będzie grał na pożyczanym , bo ja mam tylko nylonowe struny. ale pozyczyc mogę jesli wczesnie stwierdzę , ze ich nie pourywa swa terenową łapą, dodatkowo zahartowana w bieszczadach, czyli własciwie be żadnego czucia. Pozdr Paweł No i czekamy na Was w Sulejowie |
Anonymous Niezarejestrowany | 2003-08-29 10:10:08
Ojojojoj -> faktycznie, z tym "daj spokój" to Paweł ostro pojechał... |
Anonymous Niezarejestrowany | 2003-08-29 10:11:12 To pisałem ja Mariusznia (co ma kłopoty z zalogowaniem). |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2003-08-29 10:14:38 Już nie mam (kłopotów z logowaniem, choć nadal pozostały mi kłopoty z rozpoznaniem drażliwych treści postów...). |
Anonymous Niezarejestrowany | 2003-08-29 12:18:06
Mam nadzieję, że już nie w Sulejowie. Miły |
AndrejS Niva Sosnowiec | 2003-08-29 12:50:44 Wszyscy się cieszą, a ja przestałem!!!
Zadowolony po wymianie sprzęgła usłyszałem wczoraj dziwne metalowe stuki. To przedni wał o stabilizator. I niestety znalazłem przyczynę - up....lona szpilka przedniego mostu!!! A mówili żeby często dokręcać...jestem leń nie dokręcałem i nowy most wytrwał niecały roczek. W poniedziałek dniówka pod autem i mam nadzieję, że jak jeszcze zrobie hamulce to do Krosna dojadę w jednym kawałku...no i oczywiście wrócę też. |
AndrejS Niva Sosnowiec | 2003-09-02 13:51:44 No i się porobiło!!!
Cała impreza zapowiadajaca się bardzo sympatycznie została delikatnie mówiąc spie...lona. O co chodzi? Pewnie o pieniądze. Oto wyjaśnienia: 19-21 wrzesień 2003 Zlot 4x4 Czarnorzeki - Korczyna ORGANIZATOR: GOK w Korczynie, Ranczo Strzelnica w Czarnorzekach MIEJSCE: Czarnorzeki /k. Krosna TYP: ZLOT jest to VII Zlot samochodów terenowych w Czarnorzekach k. Krosna. W tym roku Marek Jaźwiecki stwierdził, że przenosi imprezę "na 4 łapy" do Krosna. Napisał też że nazwa imprezy jest zastrzeżona na jego firmę. I tak się stało - z wyjątkiem zastrzeżenia nazwy. Ale my sądzimy, że kolega Marek organizując do tej pory Zlot w Czarnorzekach jako pracownik Gminy Korczyna nie miał prawa zastrzegać nazwy imprezy tylko dla siebie, ani tym bardziej nazywać Krośnieńskiego Zlotu "VII zlotem", ponieważ sześć dotychczasowych zlotów odbywało się właśnie w Czarnorzekach. Dla dobra obu imprez na całkowite wyjaśnienie tej sytuacji trzeba będzie zaczekać do zakończenia imprez. Później zaczniemy dociekać swoich praw i myślę, że dla wszystkich sprawa stanie się w końcu jasna. Puki co - zapraszamy do Czarnorzek. Wszystkie niezbędne informacje już pod koniec tygodnia. Do zobaczenia! KONTAKT: Wojciech Tomkiewicz, tel. 502 420 831, e-mail: gok-korczyna@wp.pl Szkoda... ja po rozmowie z kilkoma kumplami pojadę do Czarnorzek 19-21 września, tam przynajmniej jest sprawdzone miejsce i przede wszystkim klimat, którego mam nadzieje nie zepsują nieporozumienia organizatorów. |
Anonymous Niezarejestrowany | 2003-09-02 14:06:18 To oznacza, ze nie ma zlotu 5 wrzesnia w Krosnie, tak? I ta sama impreza zostala przeniesiona na 19 wrzesnia, ale do Czarnorzek, tak? |
Anonymous Niezarejestrowany | 2003-09-02 14:11:43
To dla amatorow. ... Ja fortepian przywioze. Boreg ostatnio sie chwalil na forum 4x4rajdy, ze wykorzystal Nive do przewiezienia kanapy wypoczynkowej , to ja fortepian zapakuje . I pozdrawiam, Przemek |
AndrejS Niva Sosnowiec | 2003-09-02 15:18:58 Impreza 5 września jest tylko nie ta co trzeba!
Prawdziwe "cztery łapy" 19-21 września w Czarnorzekach!!! Na pewno pojadę, tam nikt nic nie zabrania, picie i jazda do białego rana i od rana do wieczora...czyli zabawa na maxa-a o to chodzi!!! A w weekend będę testował autko pod Krakowem, w Myślenicach. Jak ktoś ma ochotę to zapraszam. PS: kluczyk od lasu załatwiony!!! [ wiadomość edytowana przez: AndrejS dnia 2003-09-02 15:24:02 ] |