Swiecący air bag

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
swieci mi kontrolka air bag byłem na kompie i pokazal 31.ZAPALNIK KIER. DUZA REZYSTANCIA OBWODU.kasowanie nic nie pomogło jak ktos miał ten problem to prosze o rade.silnik 2.016v 95 rok.DZIEKI Z GORY

Sprawdź taśmę w kierze do poduchy.

zobacze gosc wymieniał mi kolumne kierowniczą,ale twierdzi ze kiery nieruszł tylko zbierznosc ustawiał bo kiera byla krzywa.

Mi swieci air bag odkad kupilem omesie poduchy ponoc sa na miejscu czujniki takze, bylem w serwisie opla w monachium tam usuneli blad. Jednak za jakis czas sie znowu pojawil co ciekawe siostra ma opla i ten sam problem kilku znajomych takze i nikt sobie z tym nie radzi dziwne

Cytat:
2009-12-14 00:05:42, omesiowy pisze:
Mi swieci air bag odkad kupilem omesie poduchy ponoc sa na miejscu czujniki takze, bylem w serwisie opla w monachium tam usuneli blad. Jednak za jakis czas sie znowu pojawil co ciekawe siostra ma opla i ten sam problem kilku znajomych takze i nikt sobie z tym nie radzi dziwne

I jeszsze sie tym bezczelnie chwali,ja bym sie wstydzil przyznac, normalnie dzicz i Sandomierz

Cytat:
2009-12-14 00:05:42, omesiowy pisze:

bo zeby sobie z tym poradzic trzeba miec jakies pojecie o tym a nie machac srubokretem i kluczem gdzie popadnie

coraz wiecej milosci miedzy ludzmi przed swietami

Taśma, taśma i jeszcze raz taśma...