(s) 126p "88 30752 km przebiegu, stan prawie idealny

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam do sprzedania fl'a '88 w stanie prawie idealnym z bardzo małym przebiegiem prawdziwym bez żadnych przekrętów. 1 właściciel, kobieta nie paląca, autko bardzo zadbane. Praktycznie zero rdzy. Bardzo drobne oznaki korozji max 1x1 cm (z 8 takich miejsc w sumie znajdzie się na nadwoziu. Zderzaki p4, śruby zabezpieczające kół i ten przebieg tylko 30000km!! Środek jak nowy jeszcze ze starymi pasami bez napinacza ale już z normalnym zapięciem. Jutro zdjęcia
cena 1400zł do malutkiej negocjacji. Kontakt na priv, mail: mwk17@o2.pl lub pod telefonem 660496223.

Oto obiecane zdjęcia. Przepraszam że robione wieczorną porą, ale wcześniej nie daję rady. Przegląd ważny do 31.08.2009, OC do 31.12.2008 i NW 31.12.2008. Proszę sobie nie myśleć przy okazji że jeżeli robiłem zdjęcia wieczorem to mam coś do ukrycia bo wcale tak nie jest.

nie widac zdjec

prawy klawisz--> pokaż obrazek

wtedy pojawiaja sie zdjecia na ktorych nic nie widac

No fakt ale w weekend będą wyraźniejsze

Oto zdjęcia. Maluszek ma nowe oponki
Zdjęcie 1
PodwozieZdjęcie 2Zdjęcie 3Zdjęcie 4
Zdjęcie 5
Zdjęcie 6
Zdjęcie 7 Oponka
POdwozie 2

A klapa tylna i pas przedni, to z jakiego powodu mają inny odcień?

Złudzenie, wszystko ma ten sam kolor, poprostu tak światło pada, napewno nigdy żaden blacharz go nie ruszał Wszystkie zgrzewy orginalne

Up

NOWA PROMOCYJNA CENA!!! POTRZEBUJĘ KASY!!! 1100zł do małej negocjacji

UP

900zł UP

aktualne jeszcze? jak Ci sie chce to zrob zdjecia miejsc w ktorych jest ta korozja, aha i gdzie on teraz stoi?

masz go jeszcze? napisz do mnie na gg 2187445 jestem zainteresowany!!

Up. Opłacone OC I NW do końca 2009 roku. Cena 1000zł (podwyższyłem ponieważ fiacik został opłacony)

UP

UP 700zł

skorka1990, a nie próbowałeś go na allegro wystawić? przede wszystkim dobre fotki, dobry opis i spokojnie za 1000zł pogonisz. jeszcze ewentualnie polerkę lakieru i ogólne picowanko możesz strzelić.

Może i racja, ale wolę sprzedać komuś z forum za 700zł niż byle komu za 1000zł, ale spróbuję, po polerce