Pytanie (wilgośc w kabinie)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wilgoć w środku kabiny.Mam pytanie czy warto szukac miejsca podpodwoziem dzióry która dostaje się woda .sa jakieś falerne mijsca w esperku ze dostaje sie woda?(NIE JEST SKORODOWANY)

Cytat:
2010-01-01 11:34:28, Mieszczan pisze:
Wilgoć w środku kabiny.Mam pytanie czy warto szukac miejsca podpodwoziem dzióry która dostaje się woda .sa jakieś falerne mijsca w esperku ze dostaje sie woda?(NIE JEST SKORODOWANY)

DziUry pod podwoziem nawet wskazane,
tam raczej nie ma czego szukać

FElerne miejsca się zdarzają ...sprawdź dokładnie, czy masz sucho w bagażniku (podnieś całąwykładzinę, wyciagnij koło zapasowe) , wyciągnij tylną kanapę i uwaźnie popatrz szczególnie w okolicy tylnych , bocznych szyb. Sprawdź drożność wszystkich odpływów z drzwi.

Pozdrawiam

tylnych , bocznych szyb. Sprawdź drożność wszystkich odpływów

Sprawdze .bagzanik i szyby uszczelniłem.

Cytat:
2010-01-01 11:52:39, Mieszczan pisze:
tylnych , bocznych szyb. Sprawdź drożność wszystkich odpływów Sprawdze .bagzanik i szyby uszczelniłem.

niech zgadne-silikonem?

Mi sie wilgoć na całe auto rozprzestrzeniała z bagażnika. Uszczelki i szybki uszczelniłem, ale ciągle było mokro. Pomogła wymiana tylnych plastikowych nadkoli, bo okazało się, że były lekko popękane.

Pozdrawiam

co maja nadkola do wilgoci?
ja nie mam ani nigdy nie miałem tych plastikowych nadkoli i wilgoci nie mam

Cytat:
2010-01-01 17:47:25, pawel12356 pisze:
niech zgadne-silikonem?

Nie pianka uszczelniajaca hehe ale pomogło
Sprawdze gdzie jeszcze sa wilgotne miejsca i moze tak dajde od czego to

Cytat:
2010-01-01 19:33:48, pawel12356 pisze:
co maja nadkola do wilgoci? ja nie mam ani nigdy nie miałem tych plastikowych nadkoli i wilgoci nie mam

Z tego co wiem to są jakieś ujścia wody z bagażnika, więc podczas dużych ulew pewnie nimi się wlewało. W kazdym razie po ich wymianie w bagażniku sucho.

pozdrawiam
Robert