[K] Drzwi kierowcy ! śląsk !

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie. potrzebuję drzwi kierowcy. niestety na allegro nie ma zbyt dużego wyboru ze śląska.
Najlepiej granatowe

Pozdr.

lepiej kup nowe, 360 zl w radomiu sa, ja objezdzilem duza czesc slaska za drzwiami do swojego bo w moim wszystkie sie "skonczyly" i powiem ci ze w uzywkach nie ma co wybierac ceny od 200 zl za rdze do nawet 350 zl bo "kompletne" a sprzedajacy nie chcial sie bawic w rozkladanie na poszczegolne elementy. jesli twoich nie da sie wyklepac to albo kup nowe albo naprawde bierz pierwsze lepsze z allegro.

znalazłem takie:
DRZWI

Czy są jakieś szanse, że beda pasowały bez konieczności malowania?
czytałem kiedyś na forum, ze granatowy łatwo dopasować z innego auta. czy był tylko jeden odcień granatowego w espero?

Pozdr.

Cytat:
2009-12-10 23:22:52, robertkaluza pisze:
znalazłem takie: DRZWI Czy są jakieś szanse, że beda pasowały bez konieczności malowania? czytałem kiedyś na forum, ze granatowy łatwo dopasować z innego auta. czy był tylko jeden odcień granatowego w espero? Pozdr.

Teoretycznie tak...szansa jest

Co do tego "odcienia" to już bym polemizował ..ale fakt..kolor granatowy występował w Espero tylko jeden...22L

Do Trzebini daleko nie mam, więc pojade i sobie przymierze, może akurat spasuje

Pozdr.

Cytat:
2009-12-10 23:22:52, robertkaluza pisze:
czytałem kiedyś na forum, ze granatowy łatwo dopasować z innego auta

szukaj z poloneza, będą pewnie 70% tańsze

Cytat:
2009-12-11 15:23:08, krzychu_ch pisze:
szukaj z poloneza, będą pewnie 70% tańsze

ale szyby na korbke

Pozdr.

Już kupilem. kolor spasował, ale tylko z tylnymi drzwiami. zapomniałem, że przedni błotnik był malowany i było cieniowanie na drzwiach kierowcy więc pojdzie do lakiernika i tak.

chwilowo mam większy problem, bo przekładałem zamek ze starych drzwi i chyba cos spieprzyłem, bo jak je zamknąłem z centralnego, to nie mogą się otworzyć. Jak wejdę od strony pasażera to co bym nie robił i tak nie umie ich otworzyć :/

Pozdr.

Potrzebuje drzwi kierowcy w kolorze zielony metalik.

Jeśli już o drzwiach mowa.Potrzebuje drzwi do LT35 Maksa lub Mercedesa sprinera (bo drzwi mają te same) z 2004 tylne lewe najlepiej gdzieś tu ze ślaska.Jakby ktoś coś wiedział to prosze o info