| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
RUFI-K6 OPEL OMEGA Bbenzin Poznań | 2010-01-20 00:40:27 Witam mam problem a mianowicie w mojej omedze dzisiaj zaobserwowalem dziwne zjawisko po zgaszeniu silnika i wyjeciu kluczyka ze stacyjki zaczyna mrugac wyswietlacz komutera i nagrzewnica sie wlacza wyl bardzo szybko kiedy zapale swiala badz przekrece kluczyk przestaje lecz kiedy otworze drzwi lampka od podswietlenia wnetrza sie tli i znowu zaczyna chodzic nagrzewnica....moze ktos sie spotkal juz z takim dziwnym zjawiskiem?jutro odstawiam Megi do elektryka a nie chce zeby mnie nabil w butelke i wymienial cos co nie jest do wymiany pozdrawiam |
katanos LOB SYMPATYK MV6 Góra Kalwaria | 2010-01-20 08:50:36 Witam z takim problemem sie jezcze nie spotkalem i nie zaobserwowalem czegos takiego u siebie jeszcze chociaz nic mi nie mruga i nie swieci to znaczy ze u mnie jest ok ale biorac pod uwage ze u ciebie tak sie dzieje to to ze oddales auto do elektryka zalatwic sprawe powinno ponadto az takiej choinki to chyba nikt jeszcze nie zaobserwowal w aucie swoim bo sledze forum i jeszcze nie zauwazylem takiego posta jak twoj moze to byc zwarcie ale ja elektrykiem niejestem moze ktorys z kolegow pomoze ja nie wiem pewnie elektryk znajdzie problem i rozwiaze go pozdro
|
RUFI-K6 OPEL OMEGA Bbenzin Poznań | 2010-01-20 22:16:59 problem rozwiazany...zwarcie bylo na kablekach dochodzacych do stacyjki po znajomosci 50pln ![]() |