Efekt!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak co niektórzy może pamietają, dążąc do doskonałości i coraz lepszych osiągnięć ( ) mego wehikułu obiecywałem dalszy ciąg ulepszeń. Ostatnio po długich poszukiwaniach udało mi się wreszcie pożyczyć (po długich targach z właścicielem! ) tak skomplikowane, lecz przecież niezastąpione dla każdego tjuningofca, narzędzie jakim jest DŁUTKO.
Ochoczo zabrałem się do pracy.
Pomimo żaru z nieba, zawzięcie pracowałem posiłkując się od czasu do czasu napojami energetyzującymi (żadne tam Bulle albo Iso-cośtam: konserwatywnie i staroświecko Jasne Pełne), nie oglądając się otoczenie i ignorując dobiegające gdzieś z oddali okrzyki w rodzaju: "kiedy wreszcie odkurzysz to..." albo "kiedy poukładasz tamto...", a nawet wyłapałem chyba coś w rodzaju "cholera z tym...".
Byłem ponad to.
Postanowiłem obejrzeć dokładnie efekt na samym końcu, tak aby mieć większą przyjemność.

I oto jest - proudly presented:
agregat:

Oczywiście nie poprzestałem na tym
Zmiany objęły także nadwozie, tak aby w pełni wykorzystać zmienione własności napędu. Ponieważ jednak ten etap jeszcze nie jest zakończony, ograniczę się do publikacji tylko jednego fragmentu, w pełni za to przedstawiającego to, bez czego nie obejdzie się żaden pojazd którego jestem posiadaczem

Natychmiast zamierzałem udać się na testy - niestety to co do tej pory brałem za omamy sluchowe i efekt energetyzowania się okazało się moją osobistą małżonką, która ... a zresztą, szczegóły na pewno was nie ciekawia, w każdym razie mój nowy bolid został zamknięty w garażu i zostałem pozbawiony kluczy oraz aparatu! Ostatkiem sił, wykonując manewr oskrzydlająco -wymijający udało mi się dla was uratować powyższe dwa zdjęcia.

C.D.N. (może?) - Już jestem w kontakcie z potomkiem Kwinto (Kwinty?) w temacie jak by tu do tego garażu...

Pzdr.

-----------------
Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec

Znowu powiem, ze nic nie powiem, bo mnie zatkało. Prowo Ty to masz dłuto. Powiedz czy to cóś z napisem Opel, żółtym korkiem, kablami itd. to jest pomka paliwa, czy turbo sprężarka, bo na rozrusznik to chyba za małe.
Dramar nie szukaj tłoków tylko wynajmij dłutko od przezesa Prowo za pokwitowaniem i kaucją. Dwa dni pracy i turbo masz. Uważaj tylko na omamy słuchowe, nie pij wszystkiego, co Ci wpadnie w łapy.

A może jest to zawartość tajemniczej srebrnej skrzyneczki

Prowo zostaw w spokoju asterke zony!
Z niej juz nic nie wyciagniesz!

no chyba, że silnik jako turbodoładowanie mechaniczne

Prowo te Asterkę to w bagażnik co by więcej powietrza do Omy dała.
p.s.
pozddówka dla żonki!!!!!!!!!!

Eee, efekt wykryty w trymiga

PS. Totr: Pozdrówka zwrotne. Dziękuję!

-----------------
Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec