XIV LOB PARTY - Ślesin

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ja już w domu.
Dziękuję wszystkim obecnym za wspaniałą atmosferę.
Miło się było ponownie spotkać.
Po zlocie jak bumerang wraca powiedzenie "tunnig kosztuje" a gasss to zło co było widać na zlocie.

Poproszę o fotki (po cenzurze oraz filmiki.

ps. Do tych co nie wiedzieli nie byli aby nie było niepotrzebnych pytań.
Stało się tak a Ci co chcieli znaleźli dojście i sie pojawili.

również dotarłem do domu,
pozdrowienia dla wszystkich uczestników

my również dotarliśmy , klawo było że hej , poszliśmy po bandzie podziękowania dla wszystkich za bardzo miłą atmosfere , sewciowi za instrukcje pawełkowi za śpiew no i borówce za licytacje

do następnego
howk.kurak.

[ wiadomość edytowana przez: fomin dnia 2007-06-03 17:06:57 ]

Ja już nawet odespałem ostatnie noce fomin dzięki za uznanie w SGD Robertho, arvax, GregorS za wspólną drogę do domku... PS. nie przesadziłem na autobahnie? Co? Gepard... ehh... bez komentarza! i wszystkim innym na wspaniałą zabawę! Pepe --> RE5PECT za połączenie chipsów+czekolady+pieczarek i zapicie ich browarem

pozdr.

tak było

[ wiadomość edytowana przez: MEGA_3 dnia 2007-06-03 17:31:19 ]

Hehe, ja juz tez w domu.

Bylo super

Pozdrawiam wszystkich !

Vino

Ja rowniez dotarlem zlot byl pierwsza liga pozdrawiam wszystkich

No ja też dotarłem i odespałem
No powiem tylko że:
PEŁEN WYPAS

Ano ja tzn my też wylądowałem. Trochę poślizgu się wkradło bo "organ zarzadzający" obrał kierunek na wielebną świątynie i kazano mi się modlić. Tak czy siak było ekstra. Dzięki wszystkim za atmosferę i zabawę.

P.S. Aha "ta pani u której mieszkam" kazała teraz zawsze 3 miejscówki wykupywać - mam przeje......

Ja też w domku, pozdrowienia dla wszystkich i do następnego

To i ja sie dolacze do podziekowan za swietna impreze i doborowe towarzystwo Ponizej kilka zdjec na szybko:
Btw. gdyby kogos interesowala jakas szersza relacja zdjeciowa to zapraszam na priv (jest sporo zdjec z KJSu).

ja dopiero będę odsypiał...
było ekstra, szacunek dla Sewcia za ogarnięcie meleksa i taniec, Erona i Ewy za trunek który serwowali ostatniej nocy egoona za twardy sen

pozdrowienia dla wszystkich, byle do następnego

już w domku .

Podziękowania i pozdrowienia dla wszystkich obecnych...

Do następnego...

Witam .
Właśnie dotarliśmy z Żoną do domu. Zlot był SUPER !!! Zabawa przednia i nic dodać nic ująć. W miarę szybkim czasie postaram się zgrać fotki i powysyłać. Pozdrawiam WSZYSTKICH i dziękujemy za miłe towarzystwo. Kasia i Mariusz

olsztyn też dojechał szczęśliwie, byłem pierwszy raz i naprawde było super czekam na kolejny wspólny wyjazd pozdrawiam

No to ja mam coś z oczyma bo przegapiłem post ze zlotem ((((((

Cytat:
2007-06-03 20:04:49, zupper pisze:
No to ja mam coś z oczyma bo przegapiłem post ze zlotem ((((((

Nie masz bo go nie było. Reszta na priv.
Admeen świetne zdjęcie "Szefera w drifcie" .

Dawaj jakieś z lawetą widzianą jak staliśmy na stacji to tez element zlotu prawda?

dozjad do domu bez przeszkód. Impreza bardzoo dobra, towarzystwo super. Do następnego spotkania.

ftp: filmy/zork/xiv-lob-party - filmiki z KJS zgrane z aparatu Megiego.
(występują w kolejności alfabetycznej: dan-cnc, dArti, Marios, PiotrS, Szefer)

Cytat:
2007-06-03 20:19:28, PiotrS pisze:
Nie masz bo go nie było. Reszta na priv. Admeen świetne zdjęcie "Szefera w drifcie" . Dawaj jakieś z lawetą widzianą jak staliśmy na stacji to tez element zlotu prawda?

Mowisz, masz

Wszystko oczywiscie profi