| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
JanuszGnitecki OMEGA B FL COMBI Warszawa | 2003-08-30 21:28:00 Fajnie zę wracasz od Madziarów, ale może byś tak uchylił rąbka tajemnicy jak to w Jarosławcu było, w końcu przecież jesteś LOB |
Vincent Opel Omega Sedan 2.0 ... Szczecin | 2003-08-31 07:58:07
Brawo Gieroy tylko pogratulować takiej postawy. Chyba każdy z nas stojąc gdzieś na trasie chciałby by udzielono mu pomocy jeśli jest w potrzebie. I to raczej nie jest ważne czy to członek LOB czy OKP. Jest to przede wszystkim posiadacz autka, tym bardziej że jednak Opla. Może kiedyś ktoś nam pomoże i nie zapyta z jakiego klubu jesteś! Uważam że nawet wspólna lista Asistance z OKP ma sens choćby z tego powodu że ich/nas (bo też należę do OKP) jest duużo więcej. Wiadomo że trudno oczekiwać że poholują nasze ciężkie Auta Astrą czy Corsą ale jednak jakąś pomoc możemy zaoferować! Jeszcze raz Gieroy Bravo, Bravo Przy okazji zapytanie Czy nie mogę się wpisać na tę listę Asistance jeśli mam tylko "Are you LOB?" |
JanuszGnitecki OMEGA B FL COMBI Warszawa | 2003-08-31 13:12:12 Gieroy, nie wiem czemu się irytujesz, z twojej relacji o powrocie po dłuższej przerwie nie ma nic o przygodzie z chlopakami z OKP, więc skąd niby mam o tym wiedzieć?. Jeśli już jednak o tym mowa, to byłoby fajnie, gdybyś od razu powiadomił Res-a o zaistniałej sytuacji, dzięki czemu z pewnością nie świeciłby oczami przed adminstracją ośrodka, reszta wiedziałaby co się z tobą dzieje i jeszcze byśmy za twoje zdrowie wypili, a tak to wyszło jak wyszło. I dla jasności nie chodzi mi oto, że nie byłeś, tylko, że się nie odezwałeś do nikogo aż do teraz. Wyskakiwanie na mnie że jakoby jestem przeciwnikiem udzielenia komukolwiek pomocy jest nie na miejscu i nie na temat.
Co do twojej postawy i udzielonej pomocy moje słowa uznania, uważam, że każdy z nas powinien postąpić tak samo. W końcu stanowimy grono użytkowników OPLA niezależnie czy jest to CORSA czy SINTRA. Do zobaczenia na SŁOK. Janusz |
Res best memory O-ka | 2003-08-31 19:25:34 Witam, Witam..... !!!
sprawa zlotowa przeniesiona na prv, tak w gwoli informacji. Pozdrawiam Robert |
totr V8/C200 łódż/belfast | 2003-08-31 20:42:38 Gieroy witam i od razu pytam!
czyżbym miał w polsce klona mojej Omy ???????bo ja 15.08 siedziałem na działce i nigdzie nie jeżdziłem . musiałeś się tej Omie zbyt słabo przyjrzeć.?! Jak można pomylić moją Omę ! |