Zapraszam na szutrowy kreciolek do Olkusza 31 sierpien

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dzisiaj z kumplami wpadlismy na pomysl zeby zrobic wiekszy zlot w Olkuszu poniewaz od 2 dni mamy do dyspozycji calkiem duzy plac szutrowy (dlatego taka nagla decyzja) na ktorym mozna calkiem niezle poszalec dzisiaj zrobilismy kreciolka 2 minutowego i zabawa byla przednia.

Jezeli chodzi o wczesniej zapowiadany zlot w Jawoznie to mysle ze mozna by go przeniesc do Olusza poniewaz bylem nad sosina ale pare lat temu i nie przypominam sobie zeby byl tam jakis wiekszy plac do szalenia a pozatym bedzie tam duzo ludzi i moga byc z nimi problemy a plac w Olkuszu jest z dala od zabudowan i mozna tam robic doslownie wszystko.

Plac jest w opuszczonej fabryce jest on aswaltowo-betonowy pokryty warstwa piachu, kuzu i zwiru sa tez budynki w ktorych jest nawet kanal !!! z ktorego mozna by w naglych przypadkach skozystac jedyny minus to to ze sie dosyc mocno kuzy ale czego mozna wymagac od szutrowej nawierzchni

Wypowiedzcie sie co o tym myslicie kto jest chetny na przyjazd
Planowana godzina to ok 13 ale wszystko jest jeszcze do ustalenia od nas bedzie ok 7 malcow

Tak mniej wiecej to wyglada tylko jest ok 2-3 razy wieksze (na zdieciu jest nasz stary plac)

mapka bedzie dzis wieczor lub jutro

Witam.
Czy zobacze film albo fotki z dzisiejszego kręcioła?
Słyszałem, że była ostra jazda.
Jutro wybieram się z Bartkiem obejrzeć trase, mam pewne zaległości.

Dzieki za zaj.... zainteresowanie mogliscie chociaz napisac co o tym sadzicie

nom co tu duzo mówić, prza placyk zaje..isty...ino auto na klockach bo nie ma kto pospawać

Zróbcie to w polowie października to przyjade.
Bo wczesniej nie wyjade - braknie kasy na zglebienie zawiechy a seryją bałbym sie

Plac jest ok rekin tylko że jeśli już to napisz na na forum innych klubów,niech zjawi się więcej osób,zrób cały plan imprezy,tzn.o której jeżdzenie,o której grill itd.Pomysł jest dobry bo placyk ciekawy choć maławy ale na kręcioł wystarczy

Sa juz na mojej Stronie filmy, zdiecia i mapka mozecie sobie sobaczyc jak fakrtcznie wyglada kreciol i plac.

ja odpadam, mam już plany na niedzielę poza tym zatankowałem gówniany v-power 95 i mi silnik dzwoni

nie dam rady. pojazd w remoncie...

No i było zajebiście (jak zawsze)!!!
Ten nowy plac jest niesamowicie śliski.

Niech zaluja ci co nie byli. Bylo 13 malanow startujacych w probie w tym CC900 a w sumie bylo ok 16 samochodow bo co chwile ktos dojezdzal albo odjezdzal fotki sa na http://www.rekin-126p.prv.pl