[126] flansze do hamulców cc/sc do maluszka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,
jak w temacie- potrzebny mi schemat - zwymiarowany rysunek techniczny, albo w skali 1:1 szablon według którego mógłbym zrobić flansze do malucha dla hamulców sc/cc

oczywiście skorzystałem z wyszukiwarki, ale po zmudnym szukaniu dałem sobie spokój...

z góry dziękuje za pomoc

Najprawdopodobniej pod koniec tego, a najpóźniej na początku przyszłego tygodnia będę miał takie flansze w sprzedaży. Gotowe do montażu, cięte laserem.
Oczywiście cena będzie przystępna

Czesc.
HNT - moge zalatwic Ci takie flansze ciete na plazmie, mam takie u siebie, blacha 6mm (lub jak wolisz kazda inna).
Mozna by sie dogadac - ja chce wziasc od Ciebie klape tylna
Jesli bedziesz zainteresowany - daj znac, moge podeslac foto.
Narazicho
(p.s. rysunek techniczny w auto-cad'zie z rozmieszczeniem otworow itp. tez mam, rysowalem to zeby pozniej na plazmie palic).

[ wiadomość edytowana przez: Tomecki_b-b dnia 2006-04-19 07:16:24 ]

[ wiadomość edytowana przez: Tomecki_b-b dnia 2006-04-19 07:53:46 ]

Tomecki zapodaj zatem dla wszystkich rysunek w Cadzie kazdy bede dozgonnie wdzieczny, jak mozesz to wal : marcin.szadkowski@wp.pl wrzuce na serwa.

o jabym był zainteresowany i rysunkiem i fotkami dziekuwa

Tomecki moglbys ?

można by foto i jakiś rysunek techniczny na majla KaKi87@wp.pl aha i ewentualną cene gotowegowyrobu;] pozdro masters

Sorki za brak odpowiedzi, nie wyrabiam się z czasem, jutro postaram się wrzucić rysunek (jak to zrobić, to jest plik .dwg ?)
- nie zauważyłem, Cypherius-podeślę Ci go jutro (postaram się) i Ty go opublikujesz)

[ wiadomość edytowana przez: Tomecki_b-b dnia 2006-04-20 22:14:50 ]

jaka byla by cena takiego kompletu?

Cena kompletu to 36 zł
W skład wchodzą blachy mocujące zaciski, cięta plazmą, razem z tulejkami dystansowymi.

Do ceny blach należy doliczyć koszt przesyłki.

W ofercie mam również przewody elastyczne i miedziane ze zmienionymi końcówkami.
Info na priv.

Można prosić jakieś zdjęcia ??

kliknij to sciagniesz :]
Witam, oto obiecane schematy w Autocadzie flanszy dzieki Tomeckiemu.

[ wiadomość edytowana przez: cypherius dnia 2006-04-28 20:08:59 ]

nie dzała link

Nooo, link nie działa, a nie mógł byś zrobić zrzutu ekranu, bo nie mam obecnie kada na stanie.

poprawione.

jakiej grubości powinny być te flansze?

Jeśli zrobisz 8mm to jarzma będą o tarcze trochę haczyć, dlatego polecam zrobić z 10mm.

flansza 5mm + tulejki/ podkładki