| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
bing17 FSO 125p Łódź | 2010-01-27 20:35:34 Witam.
Znajomy chciałby kupić tego 125p Ogłoszenie W związku z tym że auto widać że było upalane w KJS itp. imprezach ma kilka pytań. Mianowicie: -czy buda była bita, prostowana na latarnii, słupie itd, czy jest faktycznie taka zdrowa jak pisze właściciel -czy ktoś widział to auto w akcji, widział jak pokonuje zakręty, jak działa skrzynia (podobno kłówka Colotti). -czy to auto osiągnęło jakieś sukcesy, często gdzieś startowało itd. Nauczony serialem "Alternatywy 4" że nie zawsze to co "zapewniał poprzedni właściciel" oraz świadomy tego że nie zawsze pamięta się o tym, żeby napisać o dzwonie itd w ogłoszeniu zwracam się do Was o pomoc. Pozdrawiam bing17. |
CEHU F&F MEMBER Duży Kropek Iserlohn/Niemcy | 2010-01-27 23:15:22 ja widziałem starty tylko na niskich łąkach i prawda jest taka że nie robiło te auto roboty, w ogóle nie widać mocy, a o kolotce to chyba można zapomnieć!! Chyba że starty jego jakie widziałem były na zwykłej skrzynce. niby nie zardzewiały na tłuczonego tez nie wygląda ale trochę zwieśniaczony i wymaga moim zdaniem pracy jeśli ma się to odpychać... |
KUBOLKU Fiat125p/125p WROCLAW/BELCHATOW | 2010-01-28 19:11:22 z tego co kiedys rozmawialem z wlascicielem przez neta, nie mogl okreslic czy to prawdziwa kolotka, ja podejrzewalem poprostu zwykla skrzynie, tylko ze mala (124itp)
cos tam kiedys bylo nie tak z silnikiem , nie pamietam czy cisnienie czy cos innego, radze dopytac wlascisiela i dopytac konkretnie ![]() |