[S] ALU Cromodora CD18

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sprzedam CROMODORy CD18. Nie będę się rozpisywać każdy wie co to za alusy.
Felg jest 4 szt.
Stan: Do remontu.
Można negocjować

Cena: 1500 PLN.

ależ te felgi są brzydkie i wąskie .... zawsze mnie dziwiło że ludzie chcę to kupować za taką chorą kasę...

żeby nie było "rarytas polecam"

Kwestia gustu Rino. Co dla nie których we wsi jest tandetą dla innych jest luksusem. Jak ktoś lubi mieć oryginalna fele w włoskim fiacie to klupi bo chce mieć ładny zestaw, zawsze można tanio ale to już od BMW trzeba szukać
Dla mnie sprawa prosta: szkłem dupy nie podetrzesz

Dokładnie kwestia gustu....
Osobiście dla mnie coś co nie ma min 7" szerokości i et ponad 15 nie jest felgą... a przynajmniej nie warto za to dać więcej niż 50zł/szt

Ale oryginał to oryginał

Cytat:
2010-01-25 21:12:09, Rino125p pisze:
Dokładnie kwestia gustu.... Osobiście dla mnie coś co nie ma min 7" szerokości i et ponad 15 nie jest felgą... a przynajmniej nie warto za to dać więcej niż 50zł/szt Ale oryginał to oryginał

Nie masz w takim razie taki jak treza na handel za 200 zl??

Cytat:
2010-01-25 21:25:00, cichy_b0b pisze:
Nie masz w takim razie taki jak treza na handel za 200 zl??

nie odróżniam tych cdXX i powiem Ci że jak by jakiś żul mi chciał sprzedać za 200zł to bym nie wziął, poważnie

Fakt orginal to orginal ale kasa za nie troszke przesadza zeby to wygladalo tak jak powinny byc to trzeba jeszcze kasy wsadzic......

Cytat:
2010-01-25 21:12:09, Rino125p pisze:
Dokładnie kwestia gustu.... Osobiście dla mnie coś co nie ma min 7" szerokości i et ponad 15 nie jest felgą... a przynajmniej nie warto za to dać więcej niż 50zł/szt Ale oryginał to oryginał

Rino jak dla mnie iście ortodoksyjne podejście... bo w tamtych czasach 5.5 było "trendi" i taki wzór i takie et. To że teraz można to inna bajka. Skoro min 7" cali nie jest felgą to napisz ile masz felg i jakich?
Wiesz jak ktoś ma klasyka 30 paro letniego to myśli tą epoką i tyle... teraz to ja mogę w kosmos polecieć za odpowiednią $ a wtedy nie.
Bez sensu polemika.

Cytat:
2010-01-25 21:56:54, Rino125p pisze:
nie odróżniam tych cdXX i powiem Ci że jak by jakiś żul mi chciał sprzedać za 200zł to bym nie wziął, poważnie

podrabiane felgi niby CD18 maja po 6 otworow

Cytat:
2010-01-25 21:56:54, Rino125p pisze:

Tutaj możesz sie troszke podszkolic.