| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
kid Łada Samara Kraków | 2003-08-01 15:36:45 Witam jakis czas temu kupilem samare w okazyjnej cenie, troche z nia trzeba bylo zrobic ale ogolnie jestem bardzo zadowolony, silnik mam juz OK, blacha bedzie na dniach tez super ale zostaje mi wnetrze, po kupnie to wygladalo mizernie, udalo mi sie juz dostac nowa wykladzine na podloge i wszystkie wygluszenia bo wogole tego nie bylo, teraz poszukuje jakiegos sposobu na poprawienie wygladu deski rozdzielczej bo gosc ja pomalowal normalnym czarnym sprayem, moze ktos ma pomysl jak to naprawic, poza tym staram sie znalezc kanaly nawiewu bo ich wszystkich brakuje, kratki od nawiewu do deski rozdzielczej i polke ta przy lewarku i hamulcu recznym, jezeli ktos ma dostep do takich czesci po niezbyt duzej cenie to prosilbym o kontakt. Pomozcie upieknic moja Ladna! Jak ktos chce zobaczyc jak wygladalo autko po zakupie to zapraszam na strone poprzedniego wlasciciela www.praktyka.alpha.pl/2108null
Dzieki, pozdrawiam wszystkich [ wiadomość edytowana przez: kid dnia 2003-08-01 15:38:27 ] |
kid Łada Samara Kraków | 2003-08-07 22:55:48 |
Anonymous Niezarejestrowany | 2003-08-08 08:55:30 a moze pomalowalbys deche raz jeszcze ,ale matowym???
bedzie tanio, a powinno wyjsc fajnie. W razie co, zawsze zdazysz okleic..... adasco |
Dragu Łada Samara Stalowa Wola | 2003-08-08 10:15:50 kid pogadaj z polenem, ma u siebie w sklepie funkiel nówke nieśmiganą konsolę w koloże grafitowym pod kolor twojej tapicerki drzwiowej. uważam że niedrogo. |