Piknik w szczurowej na torze

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
słyszeliście że w przyszłą sobotę (23.09.2003) odbędzie się pinik na torze w szczurowej impreza zaczyna się o godzinie 17:00, następnie ma byc impreza całonocna i wyznaczone pole namiotowe, czy ktos się z was na to wybiera, bo jeżeli tylko odbuduje mojego białego popierdalacza to jadę.
więcej informacji na stronie automobilklubu tarnowskiewgo www.amktarnow.com

[ wiadomość edytowana przez: gadzio dnia 2003-08-15 16:55:17 ]

kilka aut z f&f zadeklarowalo chec przyjazdu (ja takze choc tak samo musze odbudowac moja malarie).
mam nadzieje ze sie tam spotkamy:)

Cytat:
2003-08-15 19:30:29, mountez pisze:
kilka aut z f&f zadeklarowalo chec przyjazdu (ja takze choc tak samo musze odbudowac moja malarie).
mam nadzieje ze sie tam spotkamy

z tego co widzę zapowiada się mocna obstawa w klasie maluchów

a jak klubowicze KR Rallykrakow wybierają się na tą imprezę czy jako jedyny będę reprezentował nasz klub

[ wiadomość edytowana przez: gadzio dnia 2003-08-16 01:02:46 ]

jak tylko zrobie z samochodem to postaram sie byc

wie ktos moze ile wpisowe bedzie wynosic ?? bo na stronce nic nie pisze

A więc tyle udało mi sie dowiedzieć(patrz w dół)

Wpisowe 50 zł w tym posiłek dla zawodnika, co istotne bezpłatne pole namiotowe tak dla uczestnika jak i kibiców!!!!! tak że możesz wziąć znajomych. Wieczorem ognisko dla wszystkich! Chcemy żeby ta impreza z integrowała wielu miłośników sportów samochodowych!"
po za tym ma być trasa z hopa, ale na krótko przed hopa ma byc szykana więc nie będzie rewelacyjnie, po za tym na czas nocnej imprezy samochody prawdopodbonie bedą stac w changarze więc duże prawdopodobienstwo że jak się wszyscy rano zbudzo zobaczą że w ich samochodach jest wszystko nawet koła , więc odżałujcie przyszły łikend odstawcie rodziny itp. żeby jechać spokjnie do szczurowej na tor, zrobiło by się spotkanie klubowe na neutralnym gruncie, przy browarku i ognisku

KLUBOWICZE PRZEMYŚLCIE TO JA JUŻ TO DAWNO ZROBIŁEM

[ wiadomość edytowana przez: gadzio dnia 2003-08-17 00:50:44 ]

Cytat:
Do zawodów zostanie dopuszczony każdy, kto posiada sprawny samochód, prawo jazdy, kask oraz chęć sportowej rywalizacji.

Może wpadnę zrobić kilka fotek.

No trzeba będzie coś pomyśleć

Chyba tzreba jechac.Zwlaszcza ten przejazd nocny moze byc ciekawy do fotografowania

widzę że małe zangażowanie ze strony klubowiczów, może ktoś jednak się zdecyduje wystartować, co tak sam będę jeździł

Ja nie moge bo ktos musi fotografowac
Kto sie w koncu wybiera??

Cytat:
2003-08-21 08:37:12, Phornax pisze:
Ja nie moge bo ktos musi fotografowac
Kto sie w koncu wybiera??

Jezeli uda się dzis pospawać budę, naprawic hamulce i poskaładać silnik to startuje, a jeśli nie to bede tylko kiicować, ale wolałbym wystartować

jak mi nic nie wypadnie to ja jadę ale oczywiście tylko pokibicować i na imprezkę no i oczywiście jak Gadzio pojedzie... Namiot i krzesełko mam teraz zgłaszać się kto ma grila i piwko

a więc tak auto jest pospawane,(jakieś sztywniejsze się stało ) kąty są ustawiane na oko więc będzie zabawnie, pojawiły się kolejne problemy z silnikiem bo znowu zaczął przerywać, no i hamulec jest do dupy, ale mamy jeszcze jutrzejszy dzień,auto już jest w jednym kawałku więc jest dobrze

Ja i Dr Vampirek też jedziemy , pokibicować klubowiczom , coby wstydu nie przynieśli a w pełni chwały wrócili

Gadzio sprzedaj to wreszczie bo większość życia spędzisz w kanale tak jak żółwie ninja hehe

Cytat:
2003-08-21 23:55:28, Rekin7 pisze:
Gadzio sprzedaj to wreszczie bo większość życia spędzisz w kanale tak jak żółwie ninja hehe

ja w kanale no co ty, ja tylko mówiłem co chce mieć zrobione

jakby ktoś jednak chciał się zabrać z nami to o 13:20 niech bedzie na wjeździe na lotnisko, jedziemy z tego miejsca w około 10 aut

Ja się raczej stawię, rozumiem że na tym lotnisku od stronu huty. a co to za 10 aut z tobą jedzie?