Zdjecia mojej nowej malarii

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wkoncu mam fotki (thx KosteK) mojego nowego nabytku. Pwiedzcie co o nim myslicie co wam sie podoba a co nie i co ewentualnie moglbym wg was zrobic zeby bylo jeszcze lepiej. Aha nowy maluszek to ten zolty (ten drugi to popprzednik tego) Fotki oczywiscie w profilu.

Mnie sie podoba ten żółty , ten stary raczej odpada przy tym nowym

Całkiem fajniuteńki kaszel, nawet więcej.... , ale wiesz co chopper aż się prosi o te felacze z poprzednika!!!!!

fajny fajny ja bym tylko ten spoiler sciagnal bo mi sie niepodoba. ale maluszek jak najbardziej OK

Wiem ze sie prosi ale tamte sprzedalem bo kase na tego potrzebowalem

co do wyglądu, to też ściągnąłbym spojler. tamten poprzedni był wg mnie bardziej agresywny za to regulacja kolumny kierowniczej w tym rządzi!!

Nie widze podświetlenia tablicy z tyłu, a to sie przydaje

[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2003-09-02 22:30:21 ]

bedzie tylko mysle jak je zrobic

klatka, lampy od starego, kubły Bi Marco były w starym? jak były to też

Musze powiedzieć ze całkiem całkiem sympatyczny

Mnie jakoś bardziej podobał się twój poprzedni (WRC ). Ale ten też nie jest zły i tak jak inni mam zastrzeżenia do tej lotki na dachu. Mógłbyś mu wrzucić takie felusie jak miałeś w starym (BMW) no i coś do środeczka a mianowicie kierownica, kubły, pasy szelkowe, nakładki na pedały itd...

kiere juz mam tylko musze obszyc a nakladki juz sa. kublow raczej nie bede zakladal(no moze jeden) a felgi niestety sprzedalem bo potrzebowalem kase na tego malana

Fajówka mi siępodobają te fele co są w nim teraz. Fotele bym zmienił na kubły. No i LOTka......

Pierworodny był ładniejszy! Ale ten też przybierze "ładny" image!! Mam rację?? Pozdrawiam nowego właściciela i powodzenia w zabawie w tunera!!