| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
dejta F&F Sympatyk Galant GTZ Rzeszów | 2003-09-02 14:15:55 tez sie dzisiaj na forum zapisalem |
Art126 F&F Sympatyk Fiat 126p już jeździ Wołomin | 2003-09-02 14:16:48 Witam kolege.
Jezeli chdzi Ci o to jak pozbyc sie rdzy to przedewszystkim bardzo dokładnie ja zjechac na poczatku szlifiera pozniej takim drucianym kułeczkiem na wiertarce.Bardzo dokładnie wyczyscic najlepiej papierem bezpyłowym i zmywaczem silikonowym.No i pozniej wykonczyc.Nawet małe gówno-kropeczka jakas taka jak rdza czy jakis pylek/brud da za jakis czas o sobie znac. Jezeli chodzi Ci o to jak zabezpieczyc to mozna do biteksu dodac oleju i prysnac(podobno najlepsze zabezpieczenie), tylko ze jak masz pozniej cos pod samochodem robic to klniesz z pół godziny |
Guncin Fiat 125p >bandzior< Gdańsk | 2003-09-02 14:17:45 temat ten byl juz poruszany kilka razy ale mysle ze mozna poruszyc go raz jeszcze bo pogoda jaka jest kazdy widzi i niedlugo zapewne zacznie sie zima wiec:
najlepiej przy duzych dziurach wyzartych przez ruda udac sie do pana blacharza, po naprawie dobra konserwacja i heja do przodu ale nasze autka juz maja to do siebie ze ruda mowi na nich przykre slowa dla wlasciciela a mianowicie ..(autko)....czas zaczac powiedziala rdza do rdzy a tak pozatym to witam na forum! i nie przejmuj sie nawet jesli ktos cie pojedzie bo sa tu tez mili ludzie naprzyklad ..... JA |
Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2003-09-02 14:21:07 Ja mam taki sposób na nią: tak jak ogień ogniem tak rdzę rdzą zwalczam A tak poważnie to najlepszym sposobem walki z rudą jest zapobieganie jej pojawianiu sie. |
Art126 F&F Sympatyk Fiat 126p już jeździ Wołomin | 2003-09-02 14:42:41 Jaki olej-szczerze mówiac to chyba kazdy(silnik/s.biegów) po prostu chodzi o to aby to nie zastygło do konca i mialo taka lepkawa koegzystencje.Swoja droga to fajnie ze ktos z moich stron udziela sie na forum(no nie liczac Warszawy oczywiscie) |