Lada 2105 w rajdzie Barum

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W sobote bylem w Czechach na super rajdzie - Barum (niestety jako kibic) stoje na odcinku podziwiam pedzace zalogi okolo 150 wiec bylo na co popatrzec juz mialem schodzic z oesu i udawac sie w strone jadlodajni i nagle... slysze ze jeszcze cos nadciaga!!! z za zakretu wylania sie piekna 05 ludzie podnosza wrzawe wieksza niz przy autach WRC!!!!! autko mialo znaczna moc wniosek taki nasunal mi sie po tym w jaki sposob efektownym slajdem koles pokonal nawrot pod gore!!!!! niestety w drugiej petli jechal juz jako ostatni a na trzeciej petli sie go nie doczekalem ale Lady sa wciaz zywe i to mnie cieszy

Może to był VFTS
widziałem na liscie startowej też 110 2.0 i jedną 07 www.barum.rally.cz/2003/listina.htm

Kornat - oprócz Ciebie w Czechach był jeszcze jeden nasz kolega (choc nie ma go na liscie klubowej ani na forum). Grzesiek z Gliwic, właściciel LADY 2107 z silnikiem 1,8 z fiata 132.To jego znajomy startuje na Barum ta 2105(albo 07 - nie wiem dokładnie).Sam wybrałbym sie kiedys na rajd , w który startuja LADY. Mysle,ze to dało by sie zorganizowac np. zrzutka na bemnzynke i jednym autem (np dieslem ) jedziemy na Barum albo na węgry) Co wy nato???Bo ja jak na lato)
Zapytamy na zlocie Zoliego czy moze nam przysłac info gdzie i kiedy taki rajdzik sie odbedzie.
Paweł

Poznałem Grzesia na Elmocie (dostał ode mnie naklejkę klubowa)
Mam nawet fotkę jego Ładnej jeszcze przed zmiana silnika
Obiecał odezwać sie na forum ale niestety...

pzdr
CHIO

Mam z nim kontakt przez maila i chciałbym od niego kupić spręzyny(jesłi najpierw sprzedam moje
Z czym wcale nie jest tak łatwo...Wszyscy jak jeden (ja również narzejkaja na brak kasy
No cóż może sie sprężę i w październiku zrobbię zawieszenie w trójeczce
Paweł