[s] kierownice skórzane i zamszowe na wzór OMP Corsica

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
350mm srednicy, 90mm odsadzenia, obie z klaksonem, stan jak na zdjeciach - idealny. 190 pln sztuka
mogę dorzucić jedną nabę z grubym wieloklinem - 126p fl, lada, polonez, kant? za 50 pln
mam tez kierownice MJM z odsadzeniem, kiedys ja wystawialem, dwuramienna, za 80 pln sprzedam

wspomniany MJM:

niestety wkradła się pomyłka, a raczej zostałem niedoinformowany przez mojego dostawcę :/ kierownice nie sa niestety oryginałami OMP. jakby ktoś jednak był zainteresowany jest możliwość ich załatwienia. dzięki Koniu

do stawki dochodzi jednakże wersja zamszowa, cena to 230 pln

[ wiadomość edytowana przez: 3zeR_MDS dnia 2009-04-11 23:04:31 ]

srebrna nie zamszowa nieaktualna

a oryginał omp za ile byś załatwił?

Jak wyglądają cenowo oryginalne OMP:
1. OMP WRC czarna
2. OMP Targa czarna
wersje skórzane, ale nad zamszowymi też mogę się zastanowić.

te ,,omp" jaki maja rozstaw miedzy srobami do naby? jak wyglada z klasksonem? da sie zrobic cos zeby w malcu klakson byl na miejscu?? sa czarne?

nie zrozumieliście,
wyniknęła pomyłka w związku z tym, ze nie dogadałem się z kolegą z węgier. nie ma oryginałów. Zostały tylko te dwie kierownice na wzór OMP Corsica - niebieska wersja street i srebrna zamszowa. Rozstaw jak w OMP, klakson tak jak widać, oryginalny OMP

WRC i TARGA oryginalne to koszty rzędu 700-800 pln, więc tutaj niecałe 200 było faktycznie podejrzane, trochę mnie poniosło z fantazją oryginalna Corsica 800 pln

OMP WRC za nieco ponad 600zł można znaleźć. Myślałem, że też masz dojścia do oryginalnych, a tak to pozostaje dać zarobić jakiemuś sklepowi

mogę popytać, ale nie wiem czy taniej będzie. zorientuje się

P.S. tamte kierownice są nowe jak się dowiedziałem, nigdy nie montowane

P.S.2. niestety to oryginalow poki co nie ma dojscia

[ wiadomość edytowana przez: 3zeR_MDS dnia 2009-04-12 12:27:52 ]

a moglbys zmiezyc mi rozstaw srob? 2 obok siebie i jedna dolna i gorna... bo nie wiem czy moja naba by podpasowala... a taka kiera, nie powiem przydala by sie... fotke klaksonu dokladniejsza mozna?

klepie srebrna zamszowa

[ wiadomość edytowana przez: cybul dnia 2009-04-12 12:48:02 ]

zaraz pójdę do auta to zmierze w mojej OMP rozstaw, bo tamtych jeszcze nie mam, ale rozstaw będzie identyczny.

70mm po przekątnej, 35mm po sąsiedzku

[ wiadomość edytowana przez: 3zeR_MDS dnia 2009-04-12 12:54:38 ]

dobra, dzisiaj pojde zmierzyc u siebie.... mierzyles od krawedzi otworu czy samego srodka? a dasz rade zrobic zdj klaksonu od dolu? miejsce polaczenia mnie ciekawi...EDIT
jednak odpuszczam.... niby rozstaw pasuje ale moja ma 30cm... gdybys dal rade zalatwic 32cm zamszowa srebrna to tak... ale 35 troszke duzo... nie dosc ze bedzie odsadzona i wieksza to dopiero bedzie wsiadanie do malca

[ wiadomość edytowana przez: cybul dnia 2009-04-12 13:57:31 ]

350mm to standardowy rozmiar, bardzo wygodny. klakson od spodu dwa piny na konektorki plaskie ma, takze nie ma problemu z polaczeniem.

Cybul - spróbuj pojeździć na 35cm, ja długo miałem 32cm i myślałem ze jest dobrze - do czasu zmiany na 35cm

mam u siebie 30cm... jezdzilem tez na 34 i mi bylo niewygodnie... ewentualnie w gre wejdzie 32.... 35ma seryjna kiera z malca... koniec OT

ha, okazało się, że kierownic jest większa ilość, także srebrna skóra jeszcze dostępna, oraz zamsze w bardzo dużej ilości

ale tylko 35cm?

tak, tylko