Kto mi nie wierzył że tico zamyka szafe????

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
...no przyznać się

wracałem dziś trasą AK i taką oto fotke zrobiłem

Ładnie to katować mamusi samochód ?

dlaczego odrazu katować ja tylko zaparałem sie o ten mały pedał z prawej strony

Proponuje doczepic tico Twojej mamy wysuwane skrzydla, przy takiej predkosci z taka waga bedziesz mogl przelatywac nad korkami

Tomek... a Ty czasami nie masz problemow z butami... ?

Moze u ciebie na podworku dzieciaki za duzo gum do zucia wyrzuca na ziemie... wez... przyklei sie taka do buta a potem do pedalu i co... ??

Mamy efekty... nie da sie odkleic nogi

Żadnych problemów nie mam

może tylko noge ciut przy cieżką..... a odnośnie tej predkości, to juz kilka osób na ak potwierdziło , że jak mieli srajtygla to też zamykali budziki.
WIec jak widać matczyny ticus nie jest siakimś wyjątkiem

co nie zmienia faktu ze ludzie których spędzam z lewego pasa robią takie oczy

Cytat:
2003-09-01 23:11:43, Tomek-Mydlowski pisze:
co nie zmienia faktu ze ludzie których spędzam z lewego pasa robią takie oczy

Mogę sobie wyobrazić. To musi być rzeczywiście niezły widok - tico z prędkością podświetlną.

pędzące 160.....na oponkach 135R12.....jak w maluchu

Już dawno wiedziałem, że tiko to potrafi, ale nie znałem nikogo odważnego kto by tego dokonał. 150km w tiko to tak ja 300 w naszym. Współczuję!

Ja też robię takie oczy....
Żelazkiem prawie 160 km/h.....

Ja też juz jakiś czas temu słyszałem o wyczynach Ticusiów.

Teraz trochę sceptyki:
- przy tej prędkości przekłamania licznika w Ticusiu mogą sięgać nawet 20 %. Czyli w skarjnej sytuacji (mało prawdopodobnej oczywiscie) Ticuś mógł jechać "tylko" 130 km/h.

ale czy tak czy siak, to chciałbym na żywo zobaczyć Tomka pędzącego Ticalcem z prędkością 160 km/h - TO MUSIAŁBYĆ widok v

Cos mi tu nie pasuje...

Pewnie Tomek poszedl za pomyslem LEGA

Po tym jak zobaczyli moje budziki bez oslonki to jestem wiecej niz pewny ze Tomek wykorzystal ten TRIK

[ wiadomość edytowana przez: KeyJey dnia 2003-09-02 12:02:11 ]

a własnie że budzik w małym nie przekłamuje - i 160 ticowe jest równe 160km/h w skodzie fabia kombi

cholera dowoda mają i dalej nie wierzą

BRAVO udowodniles ze Tico mozna jechac 160 po trasie AK i przezyc...

bravo...
Napisz tylko kiedy [planujes zto powtarzac zebym wtedy akurat tamtedy nie jechal...

no no prawie leciałeś tym .....żelazkiem, brawo za odwage

Czy nazwa żelazko bierze się stąd iż w trakcie wypadku prasuje właściciela?

[quote]
2003-09-02 21:39:28, Martinezzz pisze:
Czy nazwa żelazko bierze się stąd iż w trakcie wypadku prasuje właściciela?

hahahaha to też ale spójrz Martinezz na linie samochodu wyglada szczerze mowiac jak pudelko albo zelazko

tak serio to nie należe do dawców nerek , a predkości 160km/h w tico nie uważam za niezwykłej, powiem wiecej autko prowadzi sie lepiej przy 160 niż przy 140. Przy tej drugiej predkości wpada w wibracje , wydaje mi się że spowodowane areodynamiką klocka jakim jest tico

Poza tym trasa ak jest rowna, a w godzinach ok 14 dośc pusta i poszaleć sobie można.

Ticus ma kompletne nowe hamulce made by ja , kompletny nowy rozrząd made by ja nowy wydech ....oczywiście tez made by ja i kupe nowych pieruł jak filtry, świece, przewody WN, olej itd itd
Autko ma wyprostowane i wyważone felgi, oraz ustawioną zbieżność. Nie miało nigdy dzwona, jest proste i prowadzi się dobrze. Amortyzatory są w sprawne. Opny dobre, roczne bez żadnych guzów, czy też pęknięc.

Jeżeli coś z w/w było by nie sprawne to tak bym nie pędził.
......ale jako że znam stan techniczny srajtygla od podszewki.....bo spedziłem przy nim dwa dni , to nie boje się nim tak jeździć....zresztą na marginesie trzepnięcie w coś esperakiem czy ticusiem przy tej predkości skończy się tak samo

Cytat:
2003-09-03 00:31:52, Tomek-Mydlowski pisze:
.zresztą na marginesie trzepnięcie w coś esperakiem czy ticusiem przy tej predkości skończy się tak samo

czyli zakończy się przerobieniem obydwu bobów w wersją hatchback z przodu...

Gdzie jest ta trasa AK w Wawie?