MotoNews.pl
4 Kolejny rajd za i przed (25982/12) - NT

Kolejny rajd za i przed

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wczoraj mialem okazje startowac w KJS-ie w Swidnicy ale niestety tym razem jako.... pilot w.... poczciwym maluszku impreza udana chociaz proby szutrowe byly strasznie dziurawe wiec w sumie ucieszylem sie ze nie pojechalem Ladna bo pewnie moje asfaltowe zawieszenie nie przezyloby tych meczarni po rajdzie nasunal mi sie rowniez kolejny wniosek otoz jazda na "prawym" to zdecydowanie nie to samo co za "sterami" mimo wszystko wole miec kierownice w rekach i wiedziec co sie dzieje z autem pozatym wole aby mi ufano niz to ze mam zaufac innemu kierowcy i to juz temat za a przed poniewaz w przyszla niedziele startuje Lajdakiem w Sobotce na imprezie zwanej Pozegnaniem Lata zapowiada sie ciekawie odcinki szybkie ale i wymagajace dobrej techniki jazdy. Lajdak prawie juz gotowy skrzynia biegow wreszcie zreanimowana (dwa synchronizatory oraz jedna przesuwka 150 zl ) w tygodniu instaluje zakupiony stabilizator wrazeniami z jazdy pochwale sie po rajdzie pozdrawiam.

Trzymam za Ciebie kciuki Kurcze- troche daleko do tej sobótki Z krakowa , ale kiedyś chętnie by Ci pokibicował na żywo
A wracając do siedzenia na miejscu pasażera w rajdowym aucie(co prawda to było nie WRC ale..) W tym roku na węgrzech miałem przyjemnośc przejechać się z LargerJohnem jego 2105 po trasie crossowej. I to jeszcze na miejscu pasażera po lewej stronie , czyli normalnie tam gdzie u nas siedzi kierowca. Ufff. Dziwnie wrazenie . ma nadzieję ,ze po powrocie do Anglii nie musiał prostowac podłogi))Bo "hamowałem " ile wlezie))
TEz wolke za kółkiem
Paweł

Coz Pawle widze ze doskonale mnie rozumiesz a co do kibicowania LIVE to kto wie moze kiedys uda sie zgrac i znalezc w tym samym miejscu zobaczymy.

Własnie wróciliśmy z Pattonem z Rajdu Winogrady w Poznaniu. Obecni byli: Ja, Agata, Patton, Humel, Yanosik i jego kolega pilot

Musze powiedzieć że Yanosik radzi sobie naprawde nieźle, jestem pod wrażeniem jego jazdy. Większosć kibiców po przejeździe naszej klubowej łądzianki na 3 etapie głośno wypowiadała sie ze Piotr to jeden z lepszych kierowców tego rajdu i że jego łąda naprawde nieźle jeździ.

boczkiem, boczkiem i do przodu

kilka zdjątek i filmik

Filmik z przejazdu Yanosika

Cytat:
2006-05-21 17:58:00, zax pisze:
... to jeden z lepszych kierowców tego rajdu ...

Nie ,zebym był skromny, bo nie jestem, ale mocno przesadzasz Raczej sredni kierowca.

Cytat:
2006-05-21 19:00:36, Yanosik pisze:
Raczej sredni kierowca.

Yano zalezy do kogo przyrównamy

Cytat:
2006-05-21 19:00:36, Yanosik pisze:
Nie ,zebym był skromny, bo nie jestem, ale mocno przesadzasz Raczej sredni kierowca.

Ten sympatyczny koles od Subaru cały czas zachwalał a paru kibiców nie mogło wyjść z podziwu. Patton może zaświadczyć Ogólnie twój przejazd wzbudził emocje....widać nie tylko w nas
Średni nie Średni ale na tle innych sie wyróżniłeś. Na pewno jeździsz efektownie, a to nie zawsze jak wiemy pokrywa sie z efektywnościa . ale co tam......
pzdr