[propozycja] ulotki klubowe

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czesc
Czasami na drodze widzi sie rózne rarytasy..ja np. w Gdyni widziałem pieknie odrestaurowanego 132 i 125 po oldschoolowym tuningu. Mozna by stworzyc jakis projekt ulotek zeby mozna było włozyc za szybe..z adresem www i cos tam...To sa tylko moje sugestie ..wiele klubów cos takiego praktykuje i rozrastaja sie przez to. Mozna by to przedyskutowac.
pozdrawiam

Tez nad tym myslalem, ja mialem koncepcje wizytówek, sam osobiscie rozdalem paru ludzia adresy, naprawde niezle fury, inna kwestia czy ten ktos skusil sieaby wejsc na strone, może gdyby dostal coś atrakcyjniejszego. trzeba sie tylko wystrzegac rozdawania ulotek na prawo i lewo, bo lepiej miec w klubie 1 pasjonata niz 10 buraków. ale pomysł jest naprawde bardzo dobry.

przy okazji chciałbym zaproponowac zrobienie klubowych koszulek(tu robota dla Konia) z jakims logiem, rysunkiem i adresem, jakas zniszka specjalnie dla klubowiczów i ja bym sie z chęcią pisał.

Na koszulke to ja sie pisze od razu, byle z nick'iem .
Co do ulotek to też uważam to za dobry pomysł gdyż sam np. złapałem jednego 125 pickupa z Poznania i wymienilismy sie tylko numerami telefonów. Na razie auto jest używane jako dostawczak ale właściciel za moją namową chce go później "zrobić" .
Czekam na postępy w tej sprawie.

wiesz, to osoba dająca decyduje czy da burakowi czy pasjonatowi

Cytat:
zaproponowac zrobienie klubowych koszulek

Panie, temat koszulek już był, i to nie raz. Projekt był - koszulki już prawoe też =/ Najlepiej wziąć od Prezesów wzór i wykonać samemu.
Ja osobiście jestem w trakcie przygotowywania projektów naprasowywanek na koszulki z różnymi rysunkami Fiata 125p. Kto wie, może coś z tego wyjdzie.

Co do wizytówek - pomysł naprawdę bardzo dobry. Potrzebny by był tylko jakiś wzór, który możnaby ściągnąć ze strony bądź od Prezesów =))

wlasnie o to mi chodzi że trzeba samemu ocenic....

Cytat:
2003-09-01 23:05:59, czeczun pisze:
Panie, temat koszulek już był, i to nie raz. Projekt był - koszulki już prawoe też =/ Najlepiej wziąć od Prezesów wzór i wykonać samemu.
Ja osobiście jestem w trakcie przygotowywania projektów naprasowywanek na koszulki z różnymi rysunkami Fiata 125p. Kto wie, może coś z tego wyjdzie.

Co do wizytówek - pomysł naprawdę bardzo dobry. Potrzebny by był tylko jakiś wzór, który możnaby ściągnąć ze strony bądź od Prezesów =))

Dobrze mówi, nalać mu!
Niech ktoś zapoda wzór na serwer, każdy kto będzie chciał zrobi sobie sam koszulke .
Czeczun - jesli Ci to ładnie wyjdzie to ja też wezmę jedną

A ulotki neich ktoś zaprojektuje, ja bym potrzebował troche...

za czasów kiedy miałem jeszcze Forda Taunusa i należałem do klubu to tak właśnie się robiło...ściągało sie wzór ze stronki...i drukowało się potem xero ciach ciach i za wyciezki Tałniaków 4 ulotki na 1 A4 stronie były...pomysł sie sprawdzał...ale w naszym przypadku nie wżucał bym ulotek do każdego malca czy kanta...raczej trzeba zwracać uwage na autka zadbane...bo sporo jeździ różnych ludzi naprawde i wielu z nich ma głęboko w d...ie czym jeździ

pozdrawim

ulotki przerabialiśmy przed jednym ze zlotów spodziwałem sie cudów a jednak nie za wiele aut przyjechało ale i tak uważam nadal że koncepcja ulotki jest niezła

oczywiscie na koszulki klubowe wszyscy sa chętni teraz bo gadanie do niczego nie zobowiązuje. Temat koszulek byl wielokrotnie przerabiany, zawsze znalazło sie sporo osób, a poźniej nikt nie wpłacał. Oczywiscie kazdy napisał ze wysłał, no ale pięniązki do dziś dzień nie doszły. Dziwna sprawa
Co do udostępniania wzoru czy loga na koszulke na stronie jest złym pmysłem bo wtedy każdy moze sobie taka koszulke zrobić. Wtedy to rzeczywiscie bedzie koszulka klubowa
Ulotki tez przerabiany temat. Tylko nie slyszałem zeby ktos to praktykował poza osobami w Krakowie.
pozdrawiam

Ja bede mial koszulki z komiksami o fiatach ......beda dostepne podobnie jak koszulki Konia w Butik.pl

Cytat:
2003-09-02 09:55:12, Koniu pisze:
oczywiscie na koszulki klubowe wszyscy sa chętni teraz bo gadanie do niczego nie zobowiązuje. Temat koszulek byl wielokrotnie przerabiany, zawsze znalazło sie sporo osób, a poźniej nikt nie wpłacał. Oczywiscie kazdy napisał ze wysłał, no ale pięniązki do dziś dzień nie doszły. Dziwna sprawa
Co do udostępniania wzoru czy loga na koszulke na stronie jest złym pmysłem bo wtedy każdy moze sobie taka koszulke zrobić. Wtedy to rzeczywiscie bedzie koszulka klubowa
Ulotki tez przerabiany temat. Tylko nie slyszałem zeby ktos to praktykował poza osobami w Krakowie.
pozdrawiam

a może taki wzór albo link do niego umieścić w temacie dostepnym tylko dla F&F MEMBER tak jak ze spotami czy tmatami zamknietymi (chyba jest cos takiego) masz racje tak jest ze wszystkim i nie tylko w naszym klubie (tak bylo w szkole sredniej) jest pmysl, wszyscy są za i chetni a jak przyjdzie co do czego to ten nie może, tamten tez i zostajesz na lodzie. Jesli nie mozliwy jest patent z takim zamknietym tematem, to może rozeslanie na maila, albo cos innego. Ja np chcialbym miec taka koszulke, bo jestem dumny z tego ze naleze do klubu i chcialbym to pokazac.

Cytat:
2003-09-02 11:02:50, Rino125p pisze:
a może taki wzór albo link do niego umieścić w temacie dostepnym tylko dla F&F MEMBER tak jak ze spotami czy tmatami zamknietymi (chyba jest cos takiego) masz racje tak jest ze wszystkim i nie tylko w naszym klubie (tak bylo w szkole sredniej) jest pmysl, wszyscy są za i chetni a jak przyjdzie co do czego to ten nie może, tamten tez i zostajesz na lodzie. Jesli nie mozliwy jest patent z takim zamknietym tematem, to może rozeslanie na maila, albo cos innego. Ja np chcialbym miec taka koszulke, bo jestem dumny z tego ze naleze do klubu i chcialbym to pokazac.

Nie no, zamkniety temat to raczej odpada, chyba że już bede MEMBER . No własnie - co jest? Juz prawie dwa miesiace jestem na liscie oczekujacych ale nie wiem na co wlasciwie czekam . Musi być dłuuuga kolejka skoro tak się stoi . Ani koszulki, ani nalepek, a przecież FIAT juz jestem od ponad miesiaca a i FURIOUS tesh czasem . Ja kcem koszulke! Mam juz FORUM.TUNING.PL i bardzo mi sie podoba (thx 2 BULLITT) ale jeszcze chciałbym F&F

Jestem za koszulkami! Jesli Koniu kiedys wynikla taka sytuacja o jakiej napisales to mozesz wysylac dopiero za pobraniem no nie? a wogole w Kraku napewno z 5 osob chcialo by takowa kosulke a tu mozna zalatwic to od reki( np zrobic zlot i przy okaji policy sie za koszulki)

Ja też byłbym za koszlulką. Koszulka byłaby chyba najlepszą metodą promowania klubu (nosisz i wszyscy widzą). Na przodzie mogłoby być logo (małe) a z tyłu duże i adres strony.

[ wiadomość edytowana przez: Simon_126 dnia 2003-09-02 15:37:42 ]

Cytat:
Nie no, zamkniety temat to raczej odpada, chyba że już bede MEMBER . No własnie - co jest? Juz prawie dwa miesiace jestem na liscie oczekujacych ale nie wiem na co wlasciwie czekam . Musi być dłuuuga kolejka skoro tak się stoi . Ani koszulki, ani nalepek, a przecież FIAT juz jestem od ponad miesiaca a i FURIOUS tesh czasem . Ja kcem koszulke! Mam juz FORUM.TUNING.PL i bardzo mi sie podoba (thx 2 BULLITT) ale jeszcze chciałbym F&F

Hehe Mówisz masz już jesteś MEMBER

Cytat:
Na przodzie mogłoby być logo (małe) a z tyłu duże i adres strony.

dokładnie

co do wkładania/rozdawania ulotek, to jeśli macie ochotę to po prostu sami sobi enapiszczi enazwe klubu + treśc ulotki i wydrukujcie..a potem rozdawajcie. w ten sposób nikt 'obcy' ni eweźmi esobie wzoru ze strony i już-inaczej zaraz w całej polsce pojawiłaby się seria loga FF drukowana seryjnie

a co do samego pomysłu..ja to przerabiałem u siebie jak szykowaliśmy zloty maluszków, efekty były niestety mizerne.

kilka osób udało sie złapac przy autach , rozmowa była ciekawa, ze gośc si einteresuje tuningiem, i bardzo by chciał poznać inych fanów maluszka itd..a na zlocik i tak nikt nie przyjechał.
właśnie taka postawa zniechęciła mnie trochę do tzw.fanów tuningu.

a z innej beczki. chyba zacznę jeździc z aparatem bo wczoraj w rumi jak jechałem do rodziców widziałem trzy (3!!) idealnie zadbane klasyki 125 jeszcze z metalową atrapą.kazdy w innym miejscu ale nie było przy nich nikogo zostawiłem info na kartce za wycieraczką. zadzwonił do mnie tylko jeden z nich i powiedział że nie jest zainteresowany spotkaniem z człowiekiem który chce zorganizować jakieś zloty fiata w okolicy, a nie stać go nawet na długopis..
nawet mi sie nie chciało tłumaczyć debilowi że ołówek w przeciwieństwie od dlugopisu ,po prostu nie rozmywa się na kartce która jest wilgotna - kiedy zostawiałem mu ta wiadamość kropił deszcz
a szkoda bo fiacik był śliczny ale po krótkiej rozmowie z właścicielem doszłem do wniosku że on tego fiata napewno nie remontował

Ja mysle ze powinno sie zrobic jakis projekt...i porozsyłac e-mailami i wszystko oki..chya ze własnie samemu wydrukowac cos ale podejrzewam ze byłoby mało przekonujace

Cytat:
2003-09-02 15:36:49, Simon_126 pisze:
Ja też byłbym za koszlulką. Koszulka byłaby chyba najlepszą metodą promowania klubu (nosisz i wszyscy widzą). Na przodzie mogłoby być logo (małe) a z tyłu duże i adres strony.

Pomysł przedni, byle by to małe z przodu nie było takei jak na zdjęciach (te koślawe literki F&F)
Cytat:
2003-09-02 17:35:33, Rino125p pisze:
Hehe Mówisz masz już jesteś MEMBER

No, to teraz możemy robić "widoczny tylko dla członków klubu"

ps. You know what? I'm happy...
(Droopy Dog )

no są i koszulki http://butik.pl/fiat