| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
ANDRZEY Fiat 126p 1.2 MPI Łódź | 2003-09-01 22:35:01 Czesc
Czasami na drodze widzi sie rózne rarytasy..ja np. w Gdyni widziałem pieknie odrestaurowanego 132 i 125 po oldschoolowym tuningu. Mozna by stworzyc jakis projekt ulotek zeby mozna było włozyc za szybe..z adresem www i cos tam...To sa tylko moje sugestie ..wiele klubów cos takiego praktykuje i rozrastaja sie przez to. Mozna by to przedyskutowac. pozdrawiam |
Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2003-09-01 23:03:00 Na koszulke to ja sie pisze od razu, byle z nick'iem Co do ulotek to też uważam to za dobry pomysł gdyż sam np. złapałem jednego 125 pickupa z Poznania i wymienilismy sie tylko numerami telefonów. Na razie auto jest używane jako dostawczak ale właściciel za moją namową chce go później "zrobić" Czekam na postępy w tej sprawie. |
MCQUEEN F&F Sympatyk Fiat 127 Łódź | 2003-09-01 23:04:27 wiesz, to osoba dająca decyduje czy da burakowi czy pasjonatowi |
czeczun F&F Sympatyk FSO 125p '87 Toruń | 2003-09-01 23:05:59
Panie, temat koszulek już był, i to nie raz. Projekt był - koszulki już prawoe też =/ Najlepiej wziąć od Prezesów wzór i wykonać samemu. Ja osobiście jestem w trakcie przygotowywania projektów naprasowywanek na koszulki z różnymi rysunkami Fiata 125p. Kto wie, może coś z tego wyjdzie. Co do wizytówek - pomysł naprawdę bardzo dobry. Potrzebny by był tylko jakiś wzór, który możnaby ściągnąć ze strony bądź od Prezesów =)) |
Rino125p F&F Sympatyk Kraków | 2003-09-01 23:11:07 wlasnie o to mi chodzi że trzeba samemu ocenic.... |
Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2003-09-02 00:23:31
Dobrze mówi, nalać mu! Niech ktoś zapoda wzór na serwer, każdy kto będzie chciał zrobi sobie sam koszulke Czeczun - jesli Ci to ładnie wyjdzie to ja też wezmę jedną A ulotki neich ktoś zaprojektuje, ja bym potrzebował troche... |
DamianS F&F Sympatyk Mercedes 230E Wola | 2003-09-02 01:23:46 za czasów kiedy miałem jeszcze Forda Taunusa i należałem do klubu to tak właśnie się robiło...ściągało sie wzór ze stronki...i drukowało się potem xero ciach ciach i za wyciezki Tałniaków pozdrawim |
lukaszc (S) Furious Moderator ![]() 5x126 Cracovia | 2003-09-02 09:04:24 ulotki przerabialiśmy przed jednym ze zlotów spodziwałem sie cudów a jednak nie za wiele aut przyjechało ale i tak uważam nadal że koncepcja ulotki jest niezła |
Koniu F&F Sympatyk CRX Kraków | 2003-09-02 09:55:12 oczywiscie na koszulki klubowe wszyscy sa chętni teraz bo gadanie do niczego nie zobowiązuje. Temat koszulek byl wielokrotnie przerabiany, zawsze znalazło sie sporo osób, a poźniej nikt nie wpłacał. Oczywiscie kazdy napisał ze wysłał, no ale pięniązki do dziś dzień nie doszły. Dziwna sprawa Co do udostępniania wzoru czy loga na koszulke na stronie jest złym pmysłem bo wtedy każdy moze sobie taka koszulke zrobić. Wtedy to rzeczywiscie bedzie koszulka klubowa Ulotki tez przerabiany temat. Tylko nie slyszałem zeby ktos to praktykował poza osobami w Krakowie. pozdrawiam |
BULLITT fiat Kraków | 2003-09-02 10:15:29 Ja bede mial koszulki z komiksami o fiatach ......beda dostepne podobnie jak koszulki Konia w Butik.pl |
Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2003-09-02 14:55:56
Nie no, zamkniety temat to raczej odpada, chyba że już bede MEMBER . Musi być dłuuuga kolejka skoro tak się stoi |
Chopper F&F Wolny Słuchacz :) VW Passat Combi Krakow | 2003-09-02 15:30:46 Jestem za koszulkami! Jesli Koniu kiedys wynikla taka sytuacja o jakiej napisales to mozesz wysylac dopiero za pobraniem no nie? a wogole w Kraku napewno z 5 osob chcialo by takowa kosulke a tu mozna zalatwic to od reki( np zrobic zlot i przy okaji policy sie za koszulki) |
Simon_126 F&F Sympatyk /F/I/A/T/ CCS Nowy Sącz | 2003-09-02 15:36:49 Ja też byłbym za koszlulką. Koszulka byłaby chyba najlepszą metodą promowania klubu (nosisz i wszyscy widzą). Na przodzie mogłoby być logo (małe) a z tyłu duże i adres strony. [ wiadomość edytowana przez: Simon_126 dnia 2003-09-02 15:37:42 ] |
Rino125p F&F Sympatyk Kraków | 2003-09-02 17:35:33
Hehe Mówisz masz
dokładnie |
MAGNUM 125 Reda | 2003-09-02 20:39:48 co do wkładania/rozdawania ulotek, to jeśli macie ochotę to po prostu sami sobi enapiszczi enazwe klubu + treśc ulotki i wydrukujcie..a potem rozdawajcie. w ten sposób nikt 'obcy' ni eweźmi esobie wzoru ze strony i już-inaczej zaraz w całej polsce pojawiłaby się seria loga FF drukowana seryjnie a co do samego pomysłu..ja to przerabiałem u siebie jak szykowaliśmy zloty maluszków, efekty były niestety mizerne. kilka osób udało sie złapac przy autach , rozmowa była ciekawa, ze gośc si einteresuje tuningiem, i bardzo by chciał poznać inych fanów maluszka itd..a na zlocik i tak nikt nie przyjechał. właśnie taka postawa zniechęciła mnie trochę do tzw.fanów tuningu. a z innej beczki. chyba zacznę jeździc z aparatem bo wczoraj w rumi jak jechałem do rodziców widziałem trzy (3!!) idealnie zadbane klasyki 125 jeszcze z metalową atrapą.kazdy w innym miejscu ale nie było przy nich nikogo nawet mi sie nie chciało tłumaczyć debilowi że ołówek w przeciwieństwie od dlugopisu ,po prostu nie rozmywa się na kartce która jest wilgotna - kiedy zostawiałem mu ta wiadamość kropił deszcz a szkoda bo fiacik był śliczny ale po krótkiej rozmowie z właścicielem doszłem do wniosku że on tego fiata napewno nie remontował |
ANDRZEY Fiat 126p 1.2 MPI Łódź | 2003-09-02 21:40:02 Ja mysle ze powinno sie zrobic jakis projekt...i porozsyłac e-mailami i wszystko oki..chya ze własnie samemu wydrukowac cos ale podejrzewam ze byłoby mało przekonujace |
Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2003-09-02 22:42:33
Pomysł przedni, byle by to małe z przodu nie było takei jak na zdjęciach (te koślawe literki F&F)
No, to teraz możemy robić "widoczny tylko dla członków klubu" ps. You know what? I'm happy... (Droopy Dog |
Koniu F&F Sympatyk CRX Kraków | 2003-09-02 23:02:58 |